Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nehlásilo Ti to nějakou chybu? Alcapone má v této aktivitě problém s jednou texturou. Ale Michalův TR hlásí 0 chyb.T napsal:Parádní práce,píši 1 s hvězdičkou.
Pár drobných postřehů ze seznání na spojkách.Na vjezdu do Smíchova je přes most 30-TM ukazuje 40.Prodejny společnosti T-mobile podél trati a že jich tam je, mají zrcadlově obrácený název.Jinak super.
Tak zkus tohle:neotryx napsal:mam tady problém![]()
![]()
jakmile stáhnu novou aktualizaci, tak když jí chci instalovat tak se zobrazí
chyba
The setup files are corupted. Please obtain a new copy of the program
Stahoval jsem to přes Star Downloader, nikdy jsem neměl s tím žádný problém a stáhlo se mě to pokaždý dobře...
A když jsem koukal na velikost aktualizace tak tam bylo jenom 168MB![]()
Zbyněk Šemora napsal:Nehlásilo Ti to nějakou chybu? Alcapone má v této aktivitě problém s jednou texturou. Ale Michalův TR hlásí 0 chyb.
neotryx napsal:mam tady problém![]()
![]()
chyba
Stahoval jsem to přes Star Downloader, nikdy jsem neměl s tím žádný problém a stáhlo se mě to pokaždý dobře...
Ta 40 je v pořádku. 30 se jezdí po vedlejší koleji, po hlavních dvou 40.T napsal:Parádní práce,píši 1 s hvězdičkou.
Pár drobných postřehů ze seznání na spojkách.Na vjezdu do Smíchova je přes most 30-TM ukazuje 40.Prodejny společnosti T-mobile podél trati a že jich tam je, mají zrcadlově obrácený název.Jinak super.
VáclavS napsal:Ta 40 je v pořádku. 30 se jezdí po vedlejší koleji, po hlavních dvou 40.T napsal:Parádní práce,píši 1 s hvězdičkou.
Martens napsal:neotryx napsal:mam tady problém![]()
![]()
chyba
Aktualizace je tam vpořádku a celá. Co mne napadá, jestli jsi to nestahoval těsně poté, co sis přečetl Zbyňkovo info o tom, že je na 85% a nebylo to moc brzy (no podle času příspěvku asi ne - ve 4:51PM) ....... ve 12:55 už to šlo sosnout na 100% celé.
Na to jsem již upozorňoval autora.Kank napsal:Smekám před všemi, kteří se podíleli na této aktualizaci. Krása. Já jsem také našel chybičku na hlavním nádraží. Jedná se o vysunutý kus 4. nástupiště za halou směrem na Libeň - překrývá se tam původní zastřešení s novým. A když Vrbam nakousl ta návěstidla - nebylo by dobré do kolejí 14,18 a 20 (u 4. nástupiště) osadit cestová návěstidla?
Dřív to byla zastávka. Perony tam jsou, ale teď se tam nezastavuje, i když teď se objevují návrhy na obnovu.Čouda napsal:Draco Vyšehrad není stanice ale vyhýbna. Možná je tam zastávka ale to si nejsem jistý.
Moje paměti sahají na rychlosti na Smíchově při odbočce 30, ze S.společné jednololejka také 30 a od Radotína průjezd po rovných 60 přes celý most, na konci železného mostu kamenný můstek smíchovského zhlaví na Vyšehradě 20, oblouk před dopravu 30 a dále 60 až nahoru na hlavák.T napsal:Ale v té Zbyňkově poznávací aktivitě se za mostem jede do odbočky a tam je do Smíchova jedna kolej přes most a tam je 30,ale asi nebude aktivní protože TM ukazoval po celou dobu 40.Za mostem je opět 40.VáclavS napsal:Ta 40 je v pořádku. 30 se jezdí po vedlejší koleji, po hlavních dvou 40.T napsal:Parádní práce,píši 1 s hvězdičkou.
Vyšehrad bývala kdysi plnohodnotná stanice i s podchodem na druhé nástupiště. Později za komančů byla zrušena pro veřejnost a stala se z ní jen výhybna, taktéž v té době byla zrušena i vinohradská zastávka před tunelem nad Bělehradskou ulicí.Vrbam napsal:Dřív to byla zastávka. Perony tam jsou, ale teď se tam nezastavuje, i když teď se objevují návrhy na obnovu.Čouda napsal:Draco Vyšehrad není stanice ale vyhýbna. Možná je tam zastávka ale to si nejsem jistý.
Tunel je i uvnitř 60 po přímé až po pravý oblouk u cestového, kde začíná 40.Šnek napsal:Co se týče rychlostníků tak od Smíchova přes most 60 za mostem 40 přes výhybky a za pravým obloukem znova 60.Ta trvá až do tunelu,kde už je 40 po vjezd do Hlaváku.