Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aktualizace 78

Parádní práce,píši 1 s hvězdičkou.

Pár drobných postřehů ze seznání na spojkách.Na vjezdu do Smíchova je přes most 30-TM ukazuje 40.Prodejny společnosti T-mobile podél trati a že jich tam je, mají zrcadlově obrácený název.Jinak super.

mam tady problém :( :(

jakmile stáhnu novou aktualizaci, tak když jí chci instalovat tak se zobrazí

chyba

The setup files are corupted. Please obtain a new copy of the program

Stahoval jsem to přes Star Downloader, nikdy jsem neměl s tím žádný problém a stáhlo se mě to pokaždý dobře...

A když jsem koukal na velikost aktualizace tak tam bylo jenom 168MB :eek:

Naposled editoval moderátor:
Re: Aktualizace 78

T napsal:

Pár drobných postřehů ze seznání na spojkách.Na vjezdu do Smíchova je přes most 30-TM ukazuje 40.Prodejny společnosti T-mobile podél trati a že jich tam je, mají zrcadlově obrácený název.Jinak super.
Nehlásilo Ti to nějakou chybu? Alcapone má v této aktivitě problém s jednou texturou. Ale Michalův TR hlásí 0 chyb.
Ty baráky snad někoho vyprovokují, aby nafotil a naskinoval originály. :lol: Já to moc neřešil, protože ve stavebnici jsem nic lepšího nenašel. Také nevím, jestli by se do nuselského mostu vešlo metro. Asi ne. Ale nějaký most jsem tam poskládat musel :lol:

neotryx napsal:

chyba

Stahoval jsem to přes Star Downloader, nikdy jsem neměl s tím žádný problém a stáhlo se mě to pokaždý dobře...

Tak zkus tohle:
http://ama-cb.cz/zbynek/78bptrat.exe
A update trainset , čerstvější stahujte jenom zde.
http://ama-cb.cz/zbynek/4update_trainset.exe
To u sebe zítra překopíruji za aktuální.
(noční textura čmeláka, levý pohled z kabiny a oprava cvf742)

Zbyněk Šemora napsal:
Nehlásilo Ti to nějakou chybu? Alcapone má v této aktivitě problém s jednou texturou. Ale Michalův TR hlásí 0 chyb.

Projel jsem to celé,skončil v Hostivaři a bez jediné chybičky.Nikde mi nic nevyskočilo tedy žádná hláška o tom,že by něco chybělo.Přitom pro aktualizace nepoužívám instalátor.Instaluji jinam a pak na patřičná místa vložím.

Pro neznalé poměrů v Praze jsou ty spojky řádným hlavolamem.

neotryx napsal:

chyba

Aktualizace je tam vpořádku a celá. Co mne napadá, jestli jsi to nestahoval těsně poté, co sis přečetl Zbyňkovo info o tom, že je na 85% a nebylo to moc brzy (no podle času příspěvku asi ne - ve 4:51PM) ....... ve 12:55 už to šlo sosnout na 100% celé.

T napsal:

Ta 40 je v pořádku. 30 se jezdí po vedlejší koleji, po hlavních dvou 40.

VáclavS napsal:
T napsal:

Ale v té Zbyňkově poznávací aktivitě se za mostem jede do odbočky a tam je do Smíchova jedna kolej přes most a tam je 30,ale asi nebude aktivní protože TM ukazoval po celou dobu 40.Za mostem je opět 40.

Martens napsal:
neotryx napsal:

chyba

Aktualizace je tam vpořádku a celá. Co mne napadá, jestli jsi to nestahoval těsně poté, co sis přečetl Zbyňkovo info o tom, že je na 85% a nebylo to moc brzy (no podle času příspěvku asi ne - ve 4:51PM) ....... ve 12:55 už to šlo sosnout na 100% celé.

to jsem přesně udělal. hned jak jsem to přečetl jak to pan Šemora napsal tak jsem to začal stahovat... Teď snad už to bude dobrý.

Smekám před všemi, kteří se podíleli na této aktualizaci. Krása. Já jsem také našel chybičku na hlavním nádraží. Jedná se o vysunutý kus 4. nástupiště za halou směrem na Libeň - překrývá se tam původní zastřešení s novým. A když Vrbam nakousl ta návěstidla - nebylo by dobré do kolejí 14,18 a 20 (u 4. nástupiště) osadit cestová návěstidla?

Chybiček je víc. Omlouvám se za létající auta na konci Jižní spojky u Malešic.
Dal jsem ke stažení znovu testovací aktivitu Seznání pražských spojek, kde jsem změnil podzim na léto, protože podzim nemá rád podmíněnou stahovačku od Michala. Jak upozorňoval Alcapone.
Ale kde je chyba? Proč to řve jen u podmíněné stahovačky? Protože je to animovaný objekt? Ale TR přitom žádnou chybu nevyhazuje.

Hlavní nádraží. Tam osadím cestová návěstidla až po vydání další verze binu s více možnými světly na čtverec, protože současně by nám po té nesvítilo už vůbec nic.

Kank napsal:
Smekám před všemi, kteří se podíleli na této aktualizaci. Krása. Já jsem také našel chybičku na hlavním nádraží. Jedná se o vysunutý kus 4. nástupiště za halou směrem na Libeň - překrývá se tam původní zastřešení s novým. A když Vrbam nakousl ta návěstidla - nebylo by dobré do kolejí 14,18 a 20 (u 4. nástupiště) osadit cestová návěstidla?
Na to jsem již upozorňoval autora.

A pak také na polohu a návěst návěstidel u vjezdu do Prahy hlavního n. od Smíchova. Píšu to sem jenom jako připomínku a také aby další lidé neopakovali tu samou připomínku

PS: Opravdu musím říct, že mi ta aktualizace vyrazila dech

Jednim slovem bomba. Ale našel sem chybku na Smíchově. Za peronem ve směru na hlavák mám limit 200km/h :D Myslim že trvá až k mostu. Chybý mi tam stanice Vyšehrad :cry: Ale co stejně je to bomba a už sem se tam ztratil :lol:

Draco Vyšehrad není stanice ale vyhýbna. Možná je tam zastávka ale to si nejsem jistý.

Pane Šemoro, pěkná práce. Líbí se mi to. tejně tak chválím i práci modelářů a všech co se podílely na stavbě spojek

Čouda napsal:
Draco Vyšehrad není stanice ale vyhýbna. Možná je tam zastávka ale to si nejsem jistý.
Dřív to byla zastávka. Perony tam jsou, ale teď se tam nezastavuje, i když teď se objevují návrhy na obnovu.

T napsal:
VáclavS napsal:
T napsal:
Ale v té Zbyňkově poznávací aktivitě se za mostem jede do odbočky a tam je do Smíchova jedna kolej přes most a tam je 30,ale asi nebude aktivní protože TM ukazoval po celou dobu 40.Za mostem je opět 40.
Moje paměti sahají na rychlosti na Smíchově při odbočce 30, ze S.společné jednololejka také 30 a od Radotína průjezd po rovných 60 přes celý most, na konci železného mostu kamenný můstek smíchovského zhlaví na Vyšehradě 20, oblouk před dopravu 30 a dále 60 až nahoru na hlavák.
Vrbam napsal:
Čouda napsal:
Dřív to byla zastávka. Perony tam jsou, ale teď se tam nezastavuje, i když teď se objevují návrhy na obnovu.
Vyšehrad bývala kdysi plnohodnotná stanice i s podchodem na druhé nástupiště. Později za komančů byla zrušena pro veřejnost a stala se z ní jen výhybna, taktéž v té době byla zrušena i vinohradská zastávka před tunelem nad Bělehradskou ulicí.

Co se týče rychlostníků tak od Smíchova přes most 60 za mostem 40 přes výhybky a za pravým obloukem znova 60.Ta trvá až do tunelu,kde už je 40 po vjezd do Hlaváku.

Šnek napsal:
Co se týče rychlostníků tak od Smíchova přes most 60 za mostem 40 přes výhybky a za pravým obloukem znova 60.Ta trvá až do tunelu,kde už je 40 po vjezd do Hlaváku.
Tunel je i uvnitř 60 po přímé až po pravý oblouk u cestového, kde začíná 40.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře