Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Tak jsem provedlo kontrolní log a vyšlo mi z něj, že mi opravdu chybí track_ballast_3.ace a track_ballast_4.ace .

Jinak je to kompletní, až na 74 chybějících Textures, ale to asi nebude tak zásadní problém. Mohl by mi je někdo tedy poskytnout ? Díky.

Borek napsal:
Tak jsem provedlo kontrolní log a vyšlo mi z něj, že mi opravdu chybí track_ballast_3.ace a track_ballast_4.ace .

Jinak je to kompletní, až na 74 chybějících Textures, ale to asi nebude tak zásadní problém. Mohl by mi je někdo tedy poskytnout ? Díky.
Těch 74 chybějících textur hovoří o vynechané aktualizaci (nebo více aktualizací) a to je velmi závažný problém. Poslat v emailu například 100MB a vyhledat chybějící kompletní objekty, to je asi další problém a je to podstatně víc práce vše vyhledávat, než si stáhnout vynechanou aktualizaci, pokud tato v historii ještě existuje.

Mno, já se nechci hádat, ale kvůli texturám mi simulátor nepadá, ale kvůli těm ballastům ano :D . Potřeboval bych opravdu jen ty dva souborky, pak zase zalezu a dám pokoj = začnu se tedy probírat aktualizacema :)

Borek napsal:
Mno, já se nechci hádat, ale kvůli texturám mi simulátor nepadá, ale kvůli těm ballastům ano :D . Potřeboval bych opravdu jen ty dva souborky, pak zase zalezu a dám pokoj = začnu se tedy probírat aktualizacema :)
Jo, a až se dostaneš někam, kde se bude načítat nějaký objekt který některou z těchto textur potřebuje, tak tě tu máme zpátky: "Mně to nejdééé, pomóóóóc!!!!!"

Miran napsal:
...Jo, a až se dostaneš někam, kde se bude načítat nějaký objekt který některou z těchto textur potřebuje, tak tě tu máme zpátky: "Mně to nejdééé, pomóóóóc!!!!!"...

Nakonec to nebyl takový problém vypátrat, zjevně to byla aktualizace 79.1 . Každopádně díky za pomoc, a chlapi, ty poznámky kolem bych si nechal od cesty, nehází to na fórum jako takové zrovna dobré světlo ;-)

Jo to vy mladí asi nepamatujete. Mě to jen utkvělo v paměti, když jsem jel z práce Balt Orientem a kdesi jsme zastavili v polích. Jeden cestující vykouknul z okna a kroutí hlavou. Expres Balt Orient a zastavuje v Potěhy. (Tenkrát tam ještě nebyl autoblok, ale na této zastávce bylo hradlo) Když jsem po letech tudy jel, marně jsem Potěhy hledal. Už to tam přejmenovali. Ale dost mne potěšilo, že plány trati co mám k dispozici Potěhy ještě pamatují. :D

Potěhy byly ráno. Od té doby už uplynulo hodně zatáček :D .
Aktuálně hlásím Vlkaneč.
Cíl je Světlá nad Sázavou, protože model nádraží mi byl v nedávné době poslán. Tomu říkám hnací motor. :D
Pak to vezmu zase od Říkonína a zkusím se strefit. Ale to bude ještě několik dní nebo týdnů práce. Zdál se mi předevčírem sen, že mi to vyšlo. Tak se uvidí, jak jsou sny pravdivé.

Zbyněk Šemora napsal:
Tomu říkám hnací motor. :D
...

Zdravím,
no nevím pánové /a dámo/,jak to tak vypadá,tento víkend "našemu" MSTS dost přál. :-)
Na foru se snad nikdo nehádal,někdo v průběhu posledních tří dnů stihl z lokomotiv natočit další tři traťové úseky pro stavitele tratí v MSTS,někomu se zase v Praze podařilo nafotit kabinu stroje 162 /031 tuším :-)/,další šikula povyspravil "ksicht" nerudně se tvářícímu fírovi z modelu stroje 162 004,někdo jiný měl zase snahu nafotit vozy ČD Bcm a Bdt,jeden z mnoha nafotil na textury i stroj 163 046 no a aby toho nebylo málo,někdo další se zase pustil do stavby dalšího úseku trati přes Vysočinu.Tak tomu se asi opravdu říká "hnací motor". :D
Doufám,že to nebylo jen tím jarním počasím. :D

David

Chcel by som sa opýtať či trať zo Světlej nad Sázavou bude pokračovať aj do Havlíčkovho Brodu.
Ďakujem

Z předchozího Zbyňkova příspěvku: Postavím koleje z KH do světlé a následně budu stavět koleje z Řikonína do Světlé. Stačí?

ano bude pokračovat a představte si že bude dokonce až do Brna :D :eek:

Naposled editoval moderátor:

David Hájek napsal:
... no nevím pánové /a dámo/,jak to tak vypadá,tento víkend "našemu" MSTS dost přál. :-) ...
162 031 mohla být nafocená těžko, ta je na Slovesnku a už je z ní 163. No někdo zase stihl dodělat aktivitu a jde ji testovat.
P.S: Můžu se zeptat které úseky byly natočeny ?

Nejhorší je, dostat se do tempa. když jsem točil první zatáčky do Čáslavi, nebavilo. Kroutil jsem hlavou, jak někdo může stavět tratě a měl chuť s tím praštit. :x Ale za Čáslaví jsem už chytil tempo a už to jelo. Jednou jsem se vyděsil, když jsem kontroloval postavené. V Golčově Jeníkově zmizely textury kolejí a část zhlaví. Viděl jsem to bledě. Nakonec nešlo o poruchu databáze, ale o sesuv půdy z Golčova Jeníkova město. :D

Ondra.H napsal:
162 031 mohla být nafocená těžko, ta je na Slovesnku a už je z ní 163. ...
P.S: Můžu se zeptat které úseky byly natočeny ?

Zdravím
a děkuji za poznámku.Ještě že tu máme znalce poměrů na ČD a ŽSR. :) Dle čerstvé informace bylo nafoceno stanoviště stroje 162 039.

David

Dnes jsem skončil s pokládkou kolejí na zastávce Sázavka. Tedy do Světlé zbývá asi 8km. Jeden uživatel už po mě v SZ chtěl nějaké screeny ze Světlé nad Sázavou :D . Ale vlastně je mohu poskytnout. Současně to tam vypadá asi takto:

Není to nádhera? (obrázek výše) Budu muset ještě dogenerovat nějaké čtverce, než tam položím koleje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale o těch zatáčkách u Leštiny se mi bude určitě v noci zdát. Už se mi to tak zasukovalo, že jsem ztrácel přehled, ve kterém kilometru se nacházím.

Perfektní - lepší to snad už ani být nemůže :compress:
To budou i další stanice takto? To se to pak staví, to bychom mohli za chvíli mít celou republiku ... :lol:

Syrda napsal:
Perfektní - lepší to snad už ani být nemůže :compress:
To budou i další stanice takto? To se to pak staví, to bychom mohli za chvíli mít celou republiku ... :lol:

Mno kolejově možná, ale to by trvalo roky a roky... A těď si vem, ještě všecko osázet objektama... Stači mi, když si doma na editoru mám postavit 1 km tratě... Ve fiktivní trati, kterou bych si stavěl podle sebe není problém, ale jen podle reálu, když jsem stavěl třeba takovou Přibyslav, stanice nikterak velká, ale tři týdny mi trvalo, než jsem to dotáhl do úplné dokonalosti. :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře