Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pokud se bude řešit tramvaj, tak prosím linku 11:)))) jednak jede kolem ONJ, jednak podjíždí vjezd na ONJ, jednak podjíždí spojku Smíchov-Vršovice a Smíchov-Hlavní a jednak jede kolem hlaváku :)))) a navíc mi končí pod oknama
Už se na ONJ těším. S 714kou sestavovat soupravy, projíždět s nima myčkou :) atd. Budou náměty na aktivity. Jako třeba zaseklá výhybka na vjezdové skupině a tak dále.

Měl bych malou otázku?Nedalo by se do detailu dodělat Brno.V Maloměřicích mi pro moje účely strašně chybí nákladové a seřazovací nádraží.

Tommy66 napsal:
Měl bych malou otázku?Nedalo by se do detailu dodělat Brno.V Maloměřicích mi pro moje účely strašně chybí nákladové a seřazovací nádraží.
Do detailu? Na tom skončilo Brno Dolní. Nemám podklady. Ale nejprve Praha, když už jsem se rozjel.
Takové kvalitní video, široký uhel, stativ, čisté okno a projetý ranžír v Maloměřicích a od Židenic přes dolní do Heršpic, to by nebylo? Pak se dá o dostavbě Brna uvažovat.
Michawel: Tramvaj číslo 11, tu mám také na srdci. Tou jsem jezdíval domů na ONJ.

Semora: ja ji mam pod oknama a dela mi tu bordel v noci, ze se obcas nedalo ani spat :) to bylo v dobach, kdy tu byla nejak debilne udelana trolej ci co a ono to pri prujezdu silene jiskrilo.
ONJ mi taky semtam lezlo krkem, neb posunovaci si tam pres rozhlas v minulosti resili posun po svem :) jeceli na sebe sprostarny. O tom, ze se tu obcas rozlehali po sidlisti jiste vykriky slasti, to je taky special kapitolka.
No v kazdem pripade se na ONJ fakt tesim.

Posílám nějaké obrázky, jak už se nám rýsuje Smíchov (zatím bez nádražní budovy)
Na radotínském zhlaví je zeď jak to mám nebo tam patří násep?
Když jsem tudy jezdíval na kole, to už je tak dávno, už si to nepamatuji.
97971bf54fa03057863755abe0354a4e.jpg
72ff2c12000ddd882e4943c94fe86b6a.jpg
3d98ac7d69bf6bed7467fb012ba6eb6d.jpg
Michawel: Ve kterém baráku u ONJ bydlíš, abych na něj náhodou nezapomněl. :lol: :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:
No to je nádhera, já mám takhle od čtvrtka zvěčněný most
v Čelákovicích. Tak doufám, že se mi povede vyrobit přinejmenším alespoň takhle krásný model.

Zbyňku: Od Lihovaru až k ohybu slinice vpravo je silnice v úrovni kolejí oddělená plotem. Za ohybem klesá mírně tak, aby před levou zatáčkou byla v úrovni podjezdu. Odtud jde až k podjezdům rovně. Zeď je od pravého ohybu slinice až ke staniční budově. Jinak se mi Smíchov Líbí . Mohl bych ho osadit sloupy TV?

Ten most je pekný, detailný. Koľko má polygónov? Keď budú na trati takéto vysokodetailné objekty tak zachvíľu budeme mať problém s FPS a padaním MSTS. Dostaneme sa do stavu pred Bin.

K Mostu Přes Vltavu: Nemáš tam někde dvoukolejnou kovovou konstrukci?Nájezd od Vyšehradu není betonový ,ale kovový.

Kebarko napsal:
Ten most je pekný, detailný. Koľko má polygónov? Keď budú na trati takéto vysokodetailné objekty tak zachvíľu budeme mať problém s FPS a padaním MSTS. Dostaneme sa do stavu pred Bin.
Nemusíš mať obavy, ten most je s veľkou pravdepodobnosťou primárne určený pre celkom iný simulátor, než je MSTS

VáclavS napsal:
K Mostu Přes Vltavu: Nemáš tam někde dvoukolejnou kovovou konstrukci?Nájezd od Vyšehradu není betonový ,ale kovový.
Výborný postřeh, můžeš začít modelovat. Ocelové dvoukolejné mosty nemáme téměř žádné. A v Praze jich je hafo.

Mel jsem v puse propisku a kdyz jsem najel na obrazky toho mostu nadhernyho tak mi spadla propiska a brada. Jako fakt prehnany. :eek: :D

Není třeba, už jsem vymodeloval odpovídající část mostu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ama-cb.cz/msts/Kladensko/Vysehradskepredmosti2.JPG
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.ama-cb.cz/msts/Kladensko/Vysehradskepredmosti1.JPG Není to skutečný model, ale složenina 2x50m ocelový most(stejný jak červený)+DentHeadský viadukt+ocelový dvoukolejný most s 1 nájezdem. Odpovídá přesně, na obrázcích vyzkoušeno.

Václave, vymodelovat je vymodelovat a poskládat je poskládat. Tento dvoukolejný je jediný, který máme. Ale v Praze určitě nemají červenou barvu. Dle fotek je šedočerný a mají z obou stran přidělané reklamní tabule.
Praha je problém obecně. Tam by to chtělo většinou originály. Včera jsem osadil domy i část Nuslí a Vršovic, ale je problém s typy bloků domů. Aby nevznikaly stovky zbytečných polygonů už v jinak přetížené Praze, chtělo by to bloky domů na míru a oskinovat je stávajícími texturami.
Však posuďte sami. Použil jsem bloky domů od Romana a od Honzy Švece. Jízda vlaku je ze Smíchova směr ONJ a zpět do Vršovic.
69a669d451bad0925de92c26b0ecd2dd.jpg
7180c92e7be3d2fd9ab6cb821de99330.jpg
6c818cce665684aa13c7ffdcb21d1320.jpg
1588ccfff4b028a9b7e308d45f55b577.jpg
4b8ba102697ce360f0598b14ec95f3cb.jpg
655b0bb709a4bddf2c2a09ffdbfd2491.jpg

Trat Praha-Bratislava - problem s preskumanim trate

Zdravim,
ma poslednu verziu trate ale neviem akym pricinenim sa mi podarilo nieco spravit a teraz nemozem na PROZKOUMAT TRAT pouzit lokomotivy 150,151,350. Ostatne vsetky idu bez problemov.

Vopred dakujem za radu

Re: Trat Praha-Bratislava - problem s preskumanim trate

Tomas_CH napsal:
Zdravim,
ma poslednu verziu trate ale neviem akym pricinenim sa mi podarilo nieco spravit a teraz nemozem na PROZKOUMAT TRAT pouzit lokomotivy 150,151,350. Ostatne vsetky idu bez problemov.

Vopred dakujem za radu
To je problém jiné úpravy engu po ladění, kterou nemá Trainstore rád. Aktivity ale načte. Zatím je jediné řešení, volnou jízdu po vyčištění trati od aktivit (MSTS Activity Mover), spouštět přímo z MSTS. Tam vše funguje.
Ale Bob z Ostravy přislíbil, že na to koukne a po 4. update by to mohlo být OK. Pokud se zadaří.
Kdy bude aktualizace? Myslel jsem, že v květnu, ale jak se dívám na kalendář, těžko. Chci zprovoznit a trochu zastavět pražské spojky a současně chci počkat na Boba s updaty ladění vybraných loko, ať je aktualizace na jeden zátah. Výroba a testy instalaček jsou dost na čas náročné operace. Každý uživatel musí mít jistotu, že to co instaluje je 100% bez chyb. Proto každá aktualizace by měla mít životnost minimálně měsíc až dva.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře