Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už je to dobrý, to jen nějakej blbec tady lítá sem tam, honem opravovat kola, honem odkliknout test instalace, honem k pultu prodávat a pak při kopírování aktualizace webu zapomněl na poslední řádek.PAja26 napsal:Taky jsem to nenašel. dobrej adrenalin.![]()
http://semora.cz/msts/msts_aktualizace.htmBorek napsal:Mám prosbičku, zálohoval jsem si trať Blava - Praha a někam mi uletěla složka Sound, každopádně ji nemám, dá se to odněkud postahovat, nebo, mohl-by mi ji někdo někam nasdílet, či nahrát na FTP server ? Nemám ani odhad velikosti, ale snad by to nemusel být takový problém.. Moc díky.
V Michli je vjezd a Záběhlicích by měl být odjezd. Ale dle hovorů s fíry, kteří tam zajíždí, odjíždí se i z vjezdu, jak se jezdívalo dřív. Mělo by to být i zřetelné z sešitového jízdního řádu dané soupravy.klimi napsal:Zdravím.
Chci se zeptat,jakým směrem se odjíždí z ONJ směr hlavák.Jede se zpět kolem trati do Krče do Vršovic nebo se to objíždí a napojuje na trať z Malešic.A vjezd je z jakého směru?Dík
Odjíždí se jak z vjezdu tak i z odjezdu,jde o to jakou soupravu, či lv myslíš.klimi napsal:Zdravím.
Chci se zeptat,jakým směrem se odjíždí z ONJ směr hlavák.Jede se zpět kolem trati do Krče do Vršovic nebo se to objíždí a napojuje na trať z Malešic.A vjezd je z jakého směru?Dík
Předpokládám že máš bin 1.7.0929, tam je chyba že když projedeě návěstidlo s omezenou rychlostí na traťovém monitoru zůstává tam pořád ta traťová rychlost. Řešením je stáhnout si poslední bin, tam by to mělo fungovat jak má.klimi napsal:Zdravim.
Když přejíždím v Pečkách na druhou kolej,tak na návěstidle je 60 ,ale na TM mám furt 160 km/h.Dá se to nějak vyřešit?
Já mám poslední BIN.Ondra.H napsal:Předpokládám že máš bin 1.7.0929, tam je chyba že když projedeě návěstidlo s omezenou rychlostí na traťovém monitoru zůstává tam pořád ta traťová rychlost. Řešením je stáhnout si poslední bin, tam by to mělo fungovat jak má.klimi napsal:Zdravim.
Když přejíždím v Pečkách na druhou kolej,tak na návěstidle je 60 ,ale na TM mám furt 160 km/h.Dá se to nějak vyřešit?
Bin 1.7.1022 ?klimi napsal:Já mám poslední BIN.Ondra.H napsal:Předpokládám že máš bin 1.7.0929, tam je chyba že když projedeě návěstidlo s omezenou rychlostí na traťovém monitoru zůstává tam pořád ta traťová rychlost. Řešením je stáhnout si poslední bin, tam by to mělo fungovat jak má.klimi napsal:Zdravim.
Pokud to jezdilo a najednou to nejezdí. Asi jsi si tam mezi tím nainstaloval něco, co není kompatibilní. Stačí kliknout na apk nějaké aktivity, která buď má jiná vozidla než z TBP nebo je starší a nemá kompatibilní trasy.Johníík napsal:mám problém
nainstaloval jsem všechno parkrát si zajezdím s vlakem a když
chcu simulátor spustit tak po třetí,vyberu loko,načítá načítá......
a buď to píše že určité vozy nejdou spustit do světa,nebo že načítání kolejových dat selhalo.
tak to přeinstaluju a děláto to pořád to samé do kola!![]()
a když si stáhnu aktualizace a nainstaluju tak to nejede vůbec!ani načíst
![]()
![]()
nevěděl by si někdo s tímhle rady?
Piš taky česky ,když se ti to povede. Je to hrozně napsaný.pegaus napsal:Dobry den pane Semora chtel bych vam slozit poklonu za novou aktualizaci je to bomba,pardubice jsou nadherny a take smichov,je to jak zivi,sice praha dostala na frak diky novym objektum je to holt pomalejsi ale toje normalni,vite co me nejvic dostalo a diky cemu je tahle trat neobycejne realna je to hlaseni ve stanicich,cesky hlaseni nema chybu,to je proste lahoda,ktere hlaseni nesnasim je francouske hnus,v kazde ZST stejne bez stavy,moc dekuji za vas cas a umeni S pozdravem Pegaus.
Nezlob se na mě ,ale Tobě by se líbilo ,kdyby někdo ku*vil slovenštinu ,tak jak on češtinu? Klidně může moderátor můj příspěvek smazat ,ale napsat jsem to musel. Něco tak hrozného jsem za svůj dlouhý věk už dlouho nečetl.Dráčik napsal:Normálne ma už se...te s tým poučovaním o gramatike. Je každého vizitka, ako si napíše príspevok, prečo to tu musí byť dokola komentované? Ospravedlňujem sa za... (jak sa povie off topic správne po slovensky? (česky))