Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Nepáči sa mi to, ale jak som písal, je to vizitka pisateľa, urobím si hneď o ňom obraz a podľa toho zoštilizujem odpoveď, aby ju pochopil. Berem ešte, že už na exemplárny prípad sa zareaguje, ale v poslednom čase dochádzajú niektorým ľuďom argumenty a nečítam tu okrem hádok nič iné, len že napísal niekde i miesto y, alebo nedal čiarku.

Jak už se dnes psalo v jiném vláknu, je problém v Praze na hlavním nádraží, nějaký vandal tam posunul na 20. koleji (4.nástupiště) jehlan odjezdového návěstidla asi o 100m dopředu, tedy hrozí projetí návěstidla v poloze stůj. (směr Vršovice) Teď na problému pracuji a zjistil jsem, že situace je horší, jsou posunuté i jehlany cestových návěstidel.
Takže vjíždějte zvláště opatrně. Aktualizaci vydám jak to bude možné, snad do měsíce. V aktivitách tuto kolej zatím raději nepoužívejte. Odjezd směr Vítkov je vpořádku. Děkuji za pochopení.

Jan Švec napsal:
Neměl by někdo čas nafotit pár pražských ulic? Jedná se mi o klasické cca šestipatrové řady starších domů. Nemusí to být focené kolem trati, stejně se to použije univerzálně. Představuji si, že by to šlo dobře nafotit třeba na nábřeží Vltavy, kde půjde fotit z větší dálky - celé komplexy domů.
Jedná se o pár fotek, čisté práce na pár minut.
Už se mi nechce pro další domy používat stále stejnou texturu.
Předem děkuji.
Zkusím něco udělat.

Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zbyněk Šemora Měl bych otázečku. Snad by až tak nevadilo, že jsem si ve vaší trati udělal pár, ale jenom pár změn ve vegetaci a výškách terénu a to vše samozřejmě pro vlastní potřeby. Pak jsem si ty změny uložil a potřeboval jsem přeinstalovat hru, kvůli špatnému vypínání. Trať jsem si zálohoval jako celou složku a po reinstalaci mi to háže dopis Billovi. Tak mě napadlo nainstalovat celou BP znova a zkopírovat jen soubory, ve kterých byly provedené změny v terénu a vegetaci, můžete mi poradit, které soubory to jsou...?

Naposled editoval moderátor:
http://www.zelpage.cz/zpravy/5427
Opet rikam: jeste ze mame msts, temer vse nove ohledne zeleznice me nelaka ( vyjma aktualizace jakekoliv trate ci noveho modelu do msts)

Tak a rovnou Vam jeden novy model predstavuji:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.net/t6624_Smichov.JPG[/url]
textury jsou trochu slabsi, ale pocet utopenych poly by mel byt nizky-asi 0....
(ne)finalni verze modelu:
smichov_Fabio.rar
hlavne cekam vyjadreni modelaru jako je Lukas, Michal, Pawlik, Honza Svec atd. proste "Top 10" stavitelu budov. Pokud jsem na nekoho zapomel, tak se omlouvam :eek: :eek:
Pokud byly ohlasy dobre a nebyly zadne problemy jedna se o verzi finalni

Zdravím pane Šemora. Tvořím si aktivitu z Vranovic do Brna a aktuálně chci použít trasu přes odstavné nádraží mezi Modřicemi a Heršpicemi. Ale odjezd na odstavné z Modřic mi to nepostaví. Je to chyba editoru či tratě?

Malý detail: Jsou ty budovy v rovině nebo v mírném sklonu? Zkontroluj si to radši. V reálu ulice před tímto blokem stoupá. Ne sice moc, ale ano a znatelně (asi 2 procenta), tedy u tohoto bloku až 4 metry.

ES 499.0001 napsal:
Zdravím pane Šemora. Tvořím si aktivitu z Vranovic do Brna a aktuálně chci použít trasu přes odstavné nádraží mezi Modřicemi a Heršpicemi. Ale odjezd na odstavné z Modřic mi to nepostaví. Je to chyba editoru či tratě?
Z jaké koleje na kterou? Dával jsem nová návěstidla a je možné, že nějaký link chybí. Vjezdy na manipulační koleje postavit nejdou obecně a úmyslně.

Tak jsem dostal reakce na model, neco s tim udelam, to se nebojte ;)

Jinak chtel jsem si stahnout opravu spesnaku (sp1903) a vyhodilo mi to chybu, snad nebude chyba mezi dvema znamyma vecma (pc+zidla)
CHYBA
Požadovaný dokument nebyl nalezen...

Soubor potrebuji urgentne do zitrejsiho casu cca 23.00 SEC, takze pokud by mi to nekdo mohl hodit na mail Fejbijou@seznam.cz
diky moc

Problém se zvuky

Zdravím všechny příznivce msts! Prosím o radu,naistaluji msts. Potom nainstaluji trať Bratislava-Praha a vše potřebné (trainset,msts bin),vše vč.Train Store. Zapnu msts,a vyberu např. ČD 742. Ovšem po načtení jdou pouze okolní zvuky,ale ne zvuk lokomotivy. Ani na stanovišti,ani zvenku. Děkuji předem za odpověď! Dominik

Omlouvám se

Omlouvám se,přehlédl jsem v "Chování simulátoru" ty zvuky,tak jsem to napsal jsem :-(

To se mi stávalo také. Vyřešíš to tím, že v nastavení MSTS si dáš kvalitu zvuků na max.

Petr napsal:
To se mi stávalo také. Vyřešíš to tím, že v nastavení MSTS si dáš kvalitu zvuků na max.
Ale to bys právě u většiny mých zvuků nemusel. Konkrétně u té 742 by to mělo fungovat ve všech stupních nastavení. Fakt je ale ten, že to nikdo nepoužívá.

To je tak, když se bezhlavě instaluje a místo toho, aby se dotyčný podíval do návodu, tak se raději bude ptát.
9. Doporučené nastavení simulátoru:
Klikněte pravým tlačítkem na zástupce MSTS - vlastnosti - Cíl - zápis změňte na
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Pokud máte jinou cestu, tak ji musíte dodržet (jiné písmeno disku)
U Trainstore: Nástroje - Možnosti - Spouštěcí nastavení MSTS - okno parametry - napsat: -mem:512
Tímto se stane MSTS mnohem stabilnější a rychleji se bude načítat.
Zvuky - vše na maximum.
Rozlišení - pro kvalitní zobrazení textur nutné 32 bitů, doporučeno 1024x768
Další nastavení: Doporučeno vše na maximum (jinak mohou být nedokreslené objekty), při slabším PC snížit viditelnost např. na 1500m
Počet objektů pokud možno 10.
Trolejové vedení můžete vypnout, aby se dráty nezobrazovaly i na kolejích bez TV
Všechny stíny doporučuji povypínat, docílíte víc než dvojnásobné FPS a omezíte zamrznutí hry během aktivit na minimum.
Vypnutí stínů je i nutnost kvůli některým vysoce detailním lokomotivám (Skůrova Poštovní spořitelna, ČEZ, atd), jinak MSTS zamrzne.
V instalaci MSTS BIN doporučuji úplnou instalaci.
Důležité je i nastavení Vašeho PC. Pokud máte málo paměti, například 500MB, tak zkontrolujte i nastavení virtuální paměti. Doporučeno 2000MB.
Také je nutné defragmentovat disk. To vše má vliv na stabilitu této hry.
Nezapomeňte pravidelně mazat obsah složy SAVE. Velký počet uložených pozic je příčinou nestability hry.
Tento manuál se stále aktualizuje dle nejčastějších dotazů a nových poznatků, ale o zvucích je to tam psáno od počátku.

Ahojda , ted jsem dopreinstaloval MSTS , nainstaloval aktualizace (mam DVD BP65 :P ) ale mam tu problem , vzdy jsem byl zvykly ze mam Activity Editor v nabidce start ale tentokrat kdyz jsem na to kliknul tak mi to naspalo , soubor nenalezen :cry: , tak se chci na vás obrátit s prosbou jestli nevíte kde by mohl být ten editor v adresari MSTS schovany :roll:
diky

Dobrý den.Mám tu virtuální paměť nastavit pro programy nebo pro mezipaměť?

LUBOS BALUS napsal:
Dobrý den.Mám tu virtuální paměť nastavit pro programy nebo pro mezipaměť?
Já mám programy. A virtuální paměť mám na jiném disku než systém. Ale lepší je na jiném fyzickém disku.
Také je vhodné před aktivováním mít disk defragmentovaný.

Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zbyňku, se mnou se nebavíte...?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře