Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

selimny napsal:
Zdravím , je mi to trapné, ale jaksi jsem nezjistil ty nové tratě po aktualizaci BP80 :( Muzete mi rict, o jake se jedna?? :lol: Diky
Ve hře je to výchozí stanice Wien, Gansendorf, Bana Cary a Zidlochovice

Psal jsem už i do do Návštěvní knihy na stránkách p. Šemory... Písnu to ještě i sem... Víc hlav víc ví.... :D Třeba někdo poradí...

V Praze na ONJ když jedete z vjezdové skupiny na odjezdovou a podjíždí se mostek tak u toho mostku se sesypal kopeček do kolejiště... Chtělo by to muvku, lopatu, krumpáč a nějakého arbeitra od traťovky...

V aktivitě test Lysá když se vrátím z Milovic s těmi os. vagóny, odstavím je a najedu na tu 163 tak mi msts zamrzne... Stíny mám vypnuté... BIN mám ten co se instaluje při instalaci tratě... (DVD mám teď nové...) Kde ještě může být problém??

V aktivitě topírna mám problém s vykolejováním... Vytáhl jsem ten uhlák na poštu.... Sunu ho na šestou a odpojím ho (hláška abych ho podložil - nevím jak, asi je to tam jen pro atmosféru...) vyjedu se strojem na poštu, na znamení zastavím a teď jakmile se pohnu zpět (ať už změním stanoviště nebo ne) tak opět "aktivita ukončena - vlak vykolejil"...

aaron2 napsal:
Psal jsem už i do do Návštěvní knihy na stránkách p. Šemory... Písnu to ještě i sem... Víc hlav víc ví.... :D Třeba někdo poradí...

V Praze na ONJ když jedete z vjezdové skupiny na odjezdovou a podjíždí se mostek tak u toho mostku se sesypal kopeček do kolejiště... Chtělo by to muvku, lopatu, krumpáč a nějakého arbeitra od traťovky...

V aktivitě test Lysá když se vrátím z Milovic s těmi os. vagóny, odstavím je a najedu na tu 163 tak mi msts zamrzne... Stíny mám vypnuté... BIN mám ten co se instaluje při instalaci tratě... (DVD mám teď nové...) Kde ještě může být problém??

V aktivitě topírna mám problém s vykolejováním... Vytáhl jsem ten uhlák na poštu.... Sunu ho na šestou a odpojím ho (hláška abych ho podložil - nevím jak, asi je to tam jen pro atmosféru...) vyjedu se strojem na poštu, na znamení zastavím a teď jakmile se pohnu zpět (ať už změním stanoviště nebo ne) tak opět "aktivita ukončena - vlak vykolejil"...
My jsme tento víkend měli slezinu v Praze, tak netřeba spouštět poplach, protože nejsme roboti s povinností odpovídat nonstop 24x7. To sem píšu jen obecně, protože za ty dva dny, co jsem byl pryč mi přišlo asi 20 emailů z toho se jeden člověk 4x urgentně domáhal, všetně psaním SMS, abych mu odpovídal. Tak jsem ve vlaku, když jsem byl chvilku pod signálem G3 s notebookem na kolenou a s baterkou, která hrozila vybitím každou chvíli, pár odpovědí spáchal.

Doporučuji nastavení podle fotografií v pokynech na DVD nebo na mých stránkách. Tedy mimo jiné, vykolejení v nastavení vypnout. Hromada na ONJ pod mostem je už opravena. Pokud se jedná o systém Vista, mě fungovalo vše, ale jiní mají v tomto systému problémy. Jednomu uživateli jsem doporučil, ať své PC přinese na slezinu a tam problém vyřešíme. PC sice přinesl, ale jen bednu bez monitoru, myši a klávesnice. Takže nic, ale měl druhou šanci dnes, které nevyužil.

PC mám nastavené do puntíku přesně podle návodu p. Šemory v "desateru"... Tj. včetně vypnutí vykolejení... Vypnutí stínů... a pod...

EDIT: BTW: Tak jsem zkoušel vše možné... Vykolení zapnout.... Vykolejení vypnout... Změnit stanoviště... Neměnit stanoviště... A zjistil jsem že se nemusím ani rozjet.... Stačí chvilku počkat a naskočí hláška "aktivita ukončena - vlak vykolejil"... Co s tím???

I po přeinstalaci trati mi nejedou aktivity (kromě testních aktivit) . U topirny mi to pise ......train/trainset/cd_bax (nebo cd_bix už nevím)
a den blbec už radši ani neskouším :cry:

Johníík napsal:
I po přeinstalaci trati mi nejedou aktivity (kromě testních aktivit) . U topirny mi to pise ......train/trainset/cd_bax (nebo cd_bix už nevím)
Otestuj si aktivity v Conbuilderu a dej si do pořádku trainset. Nic jiného ti nelze poradit. A kromě toho se nauč pokládat dotazy přesně i s popisem chybové hlášky.

Zbyněk se stále nepoučil a nepřemístil vjezdová náv. do Prahy hl.n. ze Smíchova. Mají být na stěně tunelu, tak v úrovni kabiny vlaku a ne nad trolejí.

Tak vykolejení by jsme měli zdůvodněné... A teď ještě co s tou Lysou??? V aktivitě "test Lysá" po návratu z Milovic s os. vagóny je odstavím a po najetí na tu 163 MSTS zamrzne... Znovu podotýkám... Nové DVD (aktualizace 80) nainstalované přesně dle návodu a PC nastavené dle "desatera".... Nevíte někdo kde může být problém???

Už jsem vydal opravu na aktivitu. Je to na mých stránkách (Topírna noc nebo aktivity exe) Projel jsem první hodinu až po příjezd do Libně, kde dál už nejsou žádné změny v trati, tak by to mělo fungovat. Tak to někdo ještě otestujte, protože mi jeden člověk volal, že mu to stále vykolejuje.
Vrbam: tak jsi mi to měl na slezině ukázat. Takových drobností se určitě najde víc, ale provozu to určitě nevadí. Já musím nejprve vyřešit, co provozu vadí. Ale pokud nemáme model takového návěstidla, tak s tím stejně nic nenaděláš :D .

Miran napsal:
Johníík napsal:
Otestuj si aktivity v Conbuilderu a dej si do pořádku trainset. Nic jiného ti nelze poradit. A kromě toho se nauč pokládat dotazy přesně i s popisem chybové hlášky.
Jak si mám dát do pořádku trinset? :lol:

Johníík napsal:
Miran napsal:
Johníík napsal:
Jak si mám dát do pořádku trinset? :lol:
Postahovat z netu nebo nechat poslat na DVD

Vrbam napsal:
Zbyněk se stále nepoučil a nepřemístil vjezdová náv. do Prahy hl.n. ze Smíchova. Mají být na stěně tunelu, tak v úrovni kabiny vlaku a ne nad trolejí.
Zbyněk Šemora napsal:
Ale pokud nemáme model takového návěstidla, tak s tím stejně nic nenaděláš :D.
V tunelech pod Vinohrady jsou tuším stejná návěstidla jako v pražském metru, takže by možná šlo něco vyzískat z kousku tratě metra B pro MSTS (pokud tam tedy taková návěstidla jsou). Jinak by se musela ukuchtit nová...

Kank napsal:
Vrbam napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
V tunelech pod Vinohrady jsou tuším stejná návěstidla jako v pražském metru, takže by možná šlo něco vyzískat z kousku tratě metra B pro MSTS (pokud tam tedy taková návěstidla jsou). Jinak by se musela ukuchtit nová...
Jsou taková jako v metru,ale když se jede z Vršovic tak v pravém tunelu jsou klasická AŽD.Je tam míchanice.

Kank napsal:
Vrbam napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Jde o umístění. V MSTS jsou u stropu tunelu a v reálu jsou tak 2-3 metry vysoko.

Banán: Jojo, tam klasická AŽD být mohou, neboť nekolidují s průjezdným profilem.
Vrbam: A není to jedno? Vedle koleje se sice v simulátoru natěsno vejdou (běda kdo vystrčí hlavu z okna!), ale stejně to nebude reál, neboť tam klasiky AŽD nejsou...

Jak čtu, zabýváte se úplnýma ptákovinama, nechci-li říct pí*****vinama.
Kdyby jste raději například ve Vistách někdo vyzkoušel, proč v Topírně noc po 15 minutách hry při svěšení s lokomotivou DB 180 simulátor padne. Mě nepadl, kamarád přinesl bednu svého PC, také to fungovalo, ale když to zkusil doma, tak to spadlo. Že by myš a klávesnice?
Včera jsem opravil na notebooku začátek této aktivity, protože se srazily dva vlaky. Po opravě jsem odjel celou první část a vše OK. Ale jiný uživatel mi napsal, že opět hláška "vlak vykolejil". Tak jsem to zkusil na jiném PC a opravdu opět se vlaky srazily, ale s větší šupou. Proč první vlak neodjel, na to jsem nepřišel ani do půlnoci. (v notebooku odjel)´Měnil jsem sice návěstidla, ale tím to není, protože jsem posunul vstup traffic za návěstidlo a traffic jen popojel k vyhýbce a zůstane stát. Přitom v BP79 to fungovalo a do BP 80 žádná změna kolejí se nekonala.
Ještě zkusím všechny traffic smazat, aktivitu uložit a pak tam traffic postupně znovu aktivovat.

Ještě poznámka. V notebooku mám verzi, kterou jsem měl na slezině. Je tam nalinkováno návěstidlo v Adamově, opravený terén na ONJ a díra pod mostem v Hostivaři. (dle seznamu od Michala) Že by to mělo vliv na aktivitu Topírnu noc? :D

Zbyňku taky se mi kdysi stalo,že aktivita fungovala normálně.Pak přišla aktualizace,která neměnila v danném úseku nic a aktivita náhle nešla jako předtím.Celou aktivitu jsem odstranil včetně con. a z apk. nakopíroval znova.Pomohlo to,vše chodilo jako před aktualizací.

Chci se zeptat, jak jsem zde psal, že mi padá ta aktualizace při instalaci, může to mít vliv nato že sem odtranil ze svého PC Internet explorer??

folcek napsal:
Chci se zeptat, jak jsem zde psal, že mi padá ta aktualizace při instalaci, může to mít vliv nato že sem odtranil ze svého PC Internet explorer??
A odstranil jsi skutečně IE nebo explorer.exe ? Odstranění IE nevadí, pokud se provede správně a důsledně včetně čístky registrů.
Ten druhý je však smrt systému, pokud mu nepodáš alternativní shell ( to asi ale nebude určitě tvůj případ :study: ) !

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře