Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Budu hádat. Máš Windows Vista.folcek napsal:Když sem si v MSTS vypnul trolej, tak při spuštění BP mi to hodí chybu a hra spadne, čím to je?
Hádáš blbě, testuji na XP i Vi a nepadá to.radekedar napsal:Budu hádat. Máš Windows Vista.folcek napsal:Když sem si v MSTS vypnul trolej, tak při spuštění BP mi to hodí chybu a hra spadne, čím to je?
S Vistou jsem ještě neprojel komplet Topírnu noc a ostatní znalí mazáci na největší tester na stabilitu nemají čas. Tak zatím takový nemá oprávnění říkat, že "jemu " vše ve Vistách funguje. Dle emailu uživatele se ve Vistách vyskytl problém v Kutné Hoře při najetí na traktor se MSTS opět odporoučel a nepomohlo nic. Až pohled ne z kabiny, ale <Shift-1>. Budu to muset někdy testnout sám.radekedar napsal:Já jsem si jen vzpomněl jak p. Šemora psal, že nějakému uživateli padal Den Blbec na WV, a pak se zjistilo, že měl vypnutou trolej - tak jsem myslel, že by to mohlo dělat problémy i tady...
Třebová mi nedala spát od útlého věku, kdy jsem tudy poprvé jel vlakem a na Zádulce uviděl v podjezdu elektrifikovanou jednokolejku a stále jsem měl dilema, "kam vede tahle tajná kolej?" Díky testovací aktivitě uvidíte, že se dá jezdit cik cak všude smyčka nesmyčka, což dříve nešlo. A hlavně, mohl jsem osadit všechna návěstidla.Venny napsal:Už dopředu díky za novou aktualizaci. Třebová bude opravdu špička (nejen kvůli bývalé nocležně ČSD). Těšíme se i na celkem logické propojení z Rudoltic do Lanškrouna. Mnoho úspěchů a ničím nerušenou práci.
Až budou originál budovy. Je to tak přetížený čtverec, že nemá smysl tam cokoli dalšího skládat jako stavebnici. Tady záleží na každém polygonu.Johníík napsal:Zbyňku, Libeň budeš dodělávat, nebo ji necháš tak jak je?