Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Bob57_cz: Klávesa je normálně funkční, ale ne na mým notebooku. Nechápu. Ale na druhou stranu na tomto MSTS nehraji. Nejvíc tuto instalaci používám pro testy nových instalací a kontrolu chyb. Na cestách používám editor.

bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
vohryz: to bude tím nakopírováním globalu z trati 130 do globalu BP. Jestli jsi dal přepsat tak tutově. Budeš si muset opatřit nový global BP a vzhledem k jeho velikosti to mejlem nepůjde a tak ti to ho můžu nahrát k sobě v pondělí dopoledne.
Nemusíš, když má štreku, tak má i Global :eek: .

Tak kamoš mi poradil abych si trať nainstaloval bokem a ještě do toho nainstaloval aktualizace a potom vše kromě globalu smazal a potom to nakopiroval do msts do BP co tam už mám

Naposled editoval moderátor:

vohryz napsal:
bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
vohryz: to bude tím nakopírováním globalu z trati 130 do globalu BP. Jestli jsi dal přepsat tak tutově. Budeš si muset opatřit nový global BP a vzhledem k jeho velikosti to mejlem nepůjde a tak ti to ho můžu nahrát k sobě v pondělí dopoledne.
Nemusíš, když má štreku, tak má i Global :eek: .
Tak kamoš mi poradil abych si trať nainstaloval bokem a ještě do toho nainstaloval aktualizace a potom vše kromě globalu smazal a potom to nakopiroval do msts do BP co tam už mám
No, my jaksi samozřejmě předpokládáme, že tazatel má nainstalováno vše na svém místě správně !!!
Se na to pak můžeme vy...t, když se popíšou řady odstavrů rad ve snaze pomoci a nakonec se opět ukáže, že selhala jediná součástka s vysokým rizikovým faktorem, která byla nějakým omylem vložena mezi sedací podložku a vstupní periferii...

Dal jsem dohromady dvě testovací aktivity (asi po hodině) a byl jsem zvědav, co to udělá s FPS v České Třebové, když tam bude nějaký provoz vlaků. Na výkonnějším PC je to kolem 10 (3 osobní vlaky a jeden náklad) Na slabším už animuji na 7. Ale čekal jsem to horší. Ale někde při načítání to zaškube na chvíli víc. Jinak průměr je kolem 17.Čtverce jsou zastavěny kolem 1700 objektů. Na šrotiště vedle depa jsem dal 6 nejoprýskanějších lokomotiv včetně Duusova polorozebraného čmeláka. Nemáte někdo ještě nějaké vraky lokomotiv?

ZŠ: Chtělo by to vrak Krakena, co tam (pokud se nemýlím) stojí. Čest jeho památce :salut:

Kraken tam stojí, ale úplně za depem, takže od tratě není vidět. Jinak já mám dva pilštiky - vraky. Pane šemora zašu to e-mailem.

Mirku zkus prosím tě zpomalit při psaní odpovědí, vyhneš se překlepům a Zbyněk se na tebe nenaštve, což by mohl.

VáclavS napsal:
Mirku zkus prosím tě zpomalit při psaní odpovědí, vyhneš se překlepům a Zbyněk se na tebe nenaštve, což by mohl.
Já jsem se někdy naštval???? :lol: Nechápu reakci. :wink:

Jinak současně se nejezdí jen před depem, ale i za depem. Tak by tam Kraken mohl klidně být. Ale nevím o tom, že by byl model.

VáclavS napsal:
Mirek totiž napsal šemora s malým š :D .

...ty se tady nestarej o š. a koukej odpovídat na dotazy tam kde máš! :mad:

Tonik napsal:
VáclavS napsal:

Asi tak nějak. V jiném vláknu Tax cituje jednu SZ, kde se vyskytuje mé jméno a také malé z. Co už. Také se svět nezbořil. Ale určitě to není důvod k naštvání se. :lol: Když se zde poukazovalo na pravopis, určitě to bylo vždy v úsměvném tónu. Protože jak kdo píše, je to jen jeho vizitka.
:wink:

Tonik napsal:
VáclavS napsal:

A co když sám 1) nevím jak to řešit?
2) jsem neměl jsem přístup k Internetu ?
Až teď jsem si mohl zapnout PC a pořešit problémy.
Příště napíšu že od xx.xx.xx do yy.yy.yy nejsem u PC a vše vyřídím později.
omlouvám se za OFF topic.

VáclavS napsal:
Tonik napsal:
VáclavS napsal:

A co když sám 1) nevím jak to řešit?
2) jsem neměl jsem přístup k Internetu ?
Až teď jsem si mohl zapnout PC a pořešit problémy.
Příště napíšu že od xx.xx.xx do yy.yy.yy nejsem u PC a vše vyřídím později.
omlouvám se za OFF topic.

Odeslat od VáclavS v Ned Bře 23, 2008 1:12 pm
Odeslatod VáclavS v Ned Bře 23, 2008 2:56 pm
...ale diskuze na 120 začala - Re: Trať 120 Odeslatod Šnek v Ned Bře 23, 2008 9:47 am
TÁK a teď se ukaž,co f tobě je.....

24.03.2008 Edit by Edie: Nikdo tu nic nikomu ukazovat nebude, pač tu zakládáte OT. Vyřešte si to laskavě pomocí SZ!!!

Dan J. napsal:
...Jinak Zbyňku, já jsem je to už docela dlouho posílal na váš e-mail eng soubory 830 a 810 poopravené o to, aby šlo přestupovat bez toho aniž by došla nafta a 830 III ..
S pozdravem Dan.
Už jsem to nalistoval a zapracuji to. Děkuji. Také děkuji JB za noční caby a T za světla. Vše doplním. Trať už je jakš takš v kupě, ještě pár detailů, updatovat trainset a může být aktualizace. :wink: Ale až po víkendu.

Jak jsem se dlouho do Brna nedostal,tak teď už tam pojedu za krátkou chvíli podruhý,Vindobona se osvědčila,tak to budu pořádně omrkávat.

Chci se zeptat, udělal jsem si aktivitu z Prahy do Bratislavy a při načítání aktivity mi spadne celé msts, u jiných aktivit se to nestává. Čím to je??? :(

folcek napsal:
Chci se zeptat, udělal jsem si aktivitu z Prahy do Bratislavy a při načítání aktivity mi spadne celé msts, u jiných aktivit se to nestává. Čím to je??? :(
Rukama. :eek:
Ale vážně - věšteckou kouli tu nikdo asi nemá. :study:

Tak určitě nejsu jediný komu se toto děje, takže čekám že mi někdo poradí. Nejsem odborník přes MSTS, rád se nechám poučit od zkušenějších. :salut:
Musím mít ke každé aktivitě zvlášt počitačový provoz, nebo jej mohu dát z jinší aktivity, která jede ve stejné trase???

folcek napsal:
Tak určitě nejsu jediný komu se toto děje, takže čekám že mi někdo poradí. Nejsem odborník přes MSTS, rád se nechám poučit od zkušenějších. :salut:
Musím mít ke každé aktivitě zvlášt počitačový provoz, nebo jej mohu dát z jinší aktivity, která jede ve stejné trase???
Nejprve je nutné se naučit základy, jak se mají tvořit aktivity a pak teprve experimentovat. Pokud se budu ptát, tak je nutné popsat konkrétní situaci. Ale tohle do tohoto vlákna nepatří. je tu několik vláken o aktivitách, tak bych poprosil tuto debatu přestěhovat, respektive pokračovat tam.

folcek napsal:
Tak určitě nejsu jediný komu se toto děje, takže čekám že mi někdo poradí. Nejsem odborník přes MSTS, rád se nechám poučit od zkušenějších. Musím mít ke každé aktivitě zvlášt počitačový provoz, nebo jej mohu dát z jinší aktivity, která jede ve stejné trase???
Pro různé aktivity lze sdílet některé trfs, ale za dodržení společných styčných bodů - čas a místo. Viz např. v trati MHD Ostrava.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře