Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem nepochopil, když stavím tratě na Xtrack, proč tsection.dat pozměňuji, když to vlastně nepotřebuji. A jestli vznikal český UZK, tak asi nebyl problém jen nahlásit požadavky. Ne?On totiž dělal nevyspitatelný bordel, jak v tratích, tak v editoru aktivit.
Jenže to je omyl. Uniglobal je něco jiného. To kdysi vytvořili Petr Novák a JiříkTK (jestli se nepletu) ve snaze sjednotit global tak, aby nevyhazoval chyby že chybí nějaký objekt nebo textura, a v nevědomosti sbastlili všechno do jednoho globalu, co víc - narvali tam všechno, i to co má být v adresáři Routes. Má to zhruba 140 MB! A díky tomu se začaly dít neskutečné věci, a někteří se nestačili divit, že jim nepasují tunely, mají jiné šturcy, apod. Co víc, našli se chytráci, kteří (ač to bylo výslovně "nedoporučováno") na něm začali stavět. A tak se z této (původně jistě chválihodné) myšlenky stala noční můra uživatelů, a dodnes ten výraz na některé působí jako červená na býka.Považuji za to, že mé ÚZK někdo nazval UniGlobalem a takto se to prezentovalo v době, kdy jsem nebyl aktivní v MSTS potažmo OR.
....
Ale tak to je.... tedy by mělo být vše kompatibilní s tratěmi jen na Xtrack. ...
A víš, že tohle se dá udělat na jakémkoliv globalu?Na screenu je vidět různorodost kolejiva, to snad by mělo mluvit samo za sebe.