Doplnění chybějícího trainsetu pro MSTS a OR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna West6
  • Datum začátku Datum začátku

West6

Začátečník
Ahoj, mám archiv asi 80 GB trainsetu. Pokud někomu chybí nějaký model do MSTS nebo OR, napište na e-mail west6@seznam.cz Požadovaný model prosím napište ve tvaru "CD_Bdmtee_graffiti.wag".

Ne, problém bude pro toho, co má nainstalovaný balík vozů pro ORCZ a pak by nainstaloval tenhle vůz pro MSTS. Tím by si to dodrbal. Takto myšleno, jen upozornění.

Ok chápu, já jen chci poskytnout modely které už nejsou ke stažení na netu. Já zvolil náhodou jako příklad vůz "CD_Bdmtee_graffiti.wag". Předpokládám že pokud je tento vůz ke stažení na netu tak ho po mě nikdo chtít nebude. Jen chci přispět komunitě, MSTS je moje srdcovka a protože nejsem schopný sám vytvořit trat nebo model, tak se snažím přispět takto.

Je to myslené tak že ak by niekomu chýbal predtým verejný model/skin ktorý už není dostupný tak si oňho môže požiadať (teda tak tomu chápem ja)

Je to myslené tak že ak by niekomu chýbal predtým verejný model/skin ktorý už není dostupný tak si oňho môže požiadať (teda tak tomu chápem ja)
Ano, můžes si požádat o model, pokud jej mám k dispozici pošlu soubory e-mailem. Ale v první řadě hledej na netu.

Nezapomenout na společné soubory / složky vč. zvuků a kabin, přesně podle pokynů na msts-rw.cz!
Pro vozidla, která zde nejsou, je možné ENGy naklonovat...

Možná si trainset BP pro jistotu někam zazálohuj. A pak záleží, jakou verzi OR jdeš vlastně hrát. Pokud ORCZ (doporučuji), tak se hodí kouknout nejprve na web msts-rw do příslušné záložky. Kdybys nevěděl jak na to, na YT je návod jak ORCZ nainstalovat a správně nastavit. (kanál "DoDo", nejlépe najdeš při vyhledání jména Dominik Daniška) Pokud klasiku, počítej s tím, že u leckterých vozů a mašin budeš muset měnit eng soubory, zároveň klasické OR neumí přehrát některé zvuky pro ORCZ, apod. ;)

Nastavení GK je tam jen k nastavení limitu FPS. K vlastní funkci simu to není životně důležité. :) Takže ti stačí nastavení jen v menu hry, omezená FPS jsou jen benefit. A jestli chceš, můžu ti s tím (ORCZ) zkusit pomoct přes SZ. ;)

K projetí tratí stačí 1 motorová lokomotiva. Celkem dost addonů je na MSTS Virel, ale všechno tam není... ;)

I u Josefa V., jedou vozy pod ORCZ, jen je třeba číst a přesunout složky z původního modelu. Já osobně mám trainset BP , jako základ, co potřebuji upravuji postupně a AI dopravě je jedno, že jsou vozy staršího ladění. Ale tohle dělám, že vím, že v MSTS jezdit už nebudu. Tudiž pro mne nemá význam držet trainset podobojí.

Back
Nahoře