Aj keď som veľmi, blbou náhodou už mám nejaký rok tento profil.. To neriešme, ide o to, že som sa ozval na túto spomínaného primitíva, čo tvrdí že to sú ním vytvorené nové modely. Tá Tovačovského Bmz-ta v tom prehliadnuť nešla. Tvrdí že spolupracuje s autorom Trate 321 a že má byť aktualizácia a že si to mám nechať pre seba, teraz už ten dôvod nevidím. Prečo, načo ?.. Vypytoval sa prevažné na modely od Pikka, Regionovy, Tornáda apod. Že ak mi niečo má poslať, vyžaduje niečo neverejné aj odo mňa, ako istotu že tie Bmz-ty dokončím a vyvesím verejne.. Od začiatku som tušil že to nebudú jeho, ale od pána vyššie nado mnou. Na to že písal že má rodinu, jeho komunikácia na to nevyzerala, po napísaní, že sa mi štýl niečo za niečo nepáči, som bol konfrontovaný s tým.

Že vlastne sa len chválim neverejnými modelmi, áno, niesú verejné. Každý má možnosť sa to naučiť modelovať, skinovať, nafotiť na textúry.
Tutoriály sú, poprípade existuje toto fórum na ktorom mu niekto odpíše a poradí veľmi rád.

Kľudne sem vložím aj komunikáciu v SZ, aby sa zas niekto nenašiel s tým že si len namýšľam. Je sranda že modely od Pikka boli poskytnuté s tým účelom že sa dokončia a budú v budúcnosti zverejnené. Milý
@Alois Nebel stále čakám na odpoveď, predsa, ty si naliehal na rýchle odpovede, ako to u Pastrňáka je zvykom..
Na záver ešte pridám screeny zo zipu čo posielal. Ako sa ukázalo, moje tušenia boli správne. Súbory z NinjaRipper-u, nebudem písať čo to je, ako to je, prečo to je.. Ale Dan a Ja vieme o čo sa jedná a ako..

Je smutné, že mu to trvalo cez polroka..