Na trati 321 pri Ostrave hl.n. spadne MSTS

JacobMic

Cestující
Dobrý deň. Idem si to ja jedného pekného letného dňa v MSTS na trati 321, keď tu zrazu spadne hra pri Ostrave hl.n. Neviem prečo tomu tak je, preto sa pýtam. Môže mi niekto poradiť? Ďakujem veľmi pekne. Dovidenia.

Tohle je velmi nepopsaný problém a pochybuji, že někdo poradí.
1. Padá to pořád ve stejném místě a kde přesně.
2. Aktivita, nebo volná jízda.
3. Doporučil bych praktikovat tu letní jízdu v OR, ORMG, nebo v ORCZ. MSTS je poněkud nestabilní.
Hezkou neděli přeji.

Dobrý deň, odpoviem teda na otázky.
1. Padá to na tom istom mieste.
2. Je to aktivita.
3. ORMG neviem čo je za program ale skúsim to v OR klasickom. OR CZ/SK mi aj tak nefunguje, mám slabý počítač.
Aj Vám prajem príjemnú nedeľu.

A to bude ono. Když mám nastavené zvuky pro Openrails, tak MSTS po přiblížení ke zvukovému sloupu spadne. Kdo má BP, tak ve složce Sound jsou soubory Ticho ve složkách MSTS a Openrails. Tak stačí z těchto složek dle potřeby, co hraji, soubory ticho zkopírovat a přepsat v Sound. Naopak v tomto případě když spustím Openrails, tak budou zvuky zpomalené.

Platí, platí Dane. Tenkrát jsem dělal aktivity o 106 a jak jsem musel redukovat. A na místo LC se dával traffic, který se objevil jen v momentě, kdy jsem se blížil a pak zase za chvíli zmizel.
Zbyñku i v ORCZ dělám vozy jako AI traffic, kteté naskočí a zmizí. Ale v MSTS mi křižovalo v Praze během pobytu i 6 AI vlaků. Neříkám, že byl MSTS stabilní a samozřejmě padal, ale nepřesvědčuj mne o něčem, co vím, ve stanici i 10 paths, jako vozy+AI vlaky, třeba Hradec Králové. Nedávno jsem zkoušel aktivitu pro MSTS v módu v ORCZ a vím moc dobře, kolik tam mám osazení. Tohle, co jsi napsal, by bylo hodně ubohé. Koukni do mého starého vlákna aktivit pro MSTS a uvidíš osazení stanic i vlaky pohyblivé. A myslím, že mám na svém kontě více jak 50 aktivit právě pro MSTS. Tak vím, o čem píšu. :-) A plácat vozy v nádražích, na které hráč nenajíždí v aktivitě, jako Loose Con je kindrprasárna. Nebudu rozvádět proč.

A ještě bych udělal kontrolu v Global, soubor: "soundcfg.dat"
A vtomto sloupci musí být tyto hodnoty:

Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
AudioStream ( 5, 500, 100 )
SoundSystem ( 5, 1000, 300, 52428800 )
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
Rolloff ( 5, 1.0 )

Tohle taky hodně pomohlo a používám stále i v ORCZ.

každém případě udržovat počet vlaků na uzdě plynulosti dopravy jenom prospěje.
To samozřejmě ano, ale ORCZ "kousne" vozů (tras) jako sviňa:
paths.jpg
MSTS je pro mne taky už mimo, jen je jedna věc, ORCZ umí i aktivity tvořené pro MSTS a něco ven půjde, tak jsem to právě znova očíhnul.

Back
Nahoře