Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli to má být pro MSTS, tak v aktivitě mohou být maximálně 4 vlaky traffic a to včetně LC v celé trase.Aktivitu som vytváral v MSTS editore.
Pokud myslíš bezBINovou verzi, tak ano. Po instalaci MSTS Bin, už tohle neplatí.Jestli to má být pro MSTS, tak v aktivitě mohou být maximálně 4 vlaky traffic a to včetně LC v celé trase.
Platí, platí Dane. Tenkrát jsem dělal aktivity o 106 a jak jsem musel redukovat. A na místo LC se dával traffic, který se objevil jen v momentě, kdy jsem se blížil a pak zase za chvíli zmizel.Po instalaci MSTS Bin, už tohle neplat9
Tesne pred Ostavou hl.n. na výhybkach od Ostravy- Mariánske Hory.V jakém přesném místě ti to padá?
No len mi nejde do hlavy že mi to nejde keď tam nemám žiaden traffic.Jestli to má být pro MSTS, tak v aktivitě mohou být maximálně 4 vlaky traffic a to včetně LC v celé trase.
Zbyñku i v ORCZ dělám vozy jako AI traffic, kteté naskočí a zmizí. Ale v MSTS mi křižovalo v Praze během pobytu i 6 AI vlaků. Neříkám, že byl MSTS stabilní a samozřejmě padal, ale nepřesvědčuj mne o něčem, co vím, ve stanici i 10 paths, jako vozy+AI vlaky, třeba Hradec Králové. Nedávno jsem zkoušel aktivitu pro MSTS v módu v ORCZ a vím moc dobře, kolik tam mám osazení. Tohle, co jsi napsal, by bylo hodně ubohé. Koukni do mého starého vlákna aktivit pro MSTS a uvidíš osazení stanic i vlaky pohyblivé. A myslím, že mám na svém kontě více jak 50 aktivit právě pro MSTS. Tak vím, o čem píšu.Platí, platí Dane. Tenkrát jsem dělal aktivity o 106 a jak jsem musel redukovat. A na místo LC se dával traffic, který se objevil jen v momentě, kdy jsem se blížil a pak zase za chvíli zmizel.
Dane, zas až tak to neřeš. Já už jsem v MSTS aktivity nedělal víc než 10 let a v MSTS určitě už dělat nebudu, tedy nemá smysl se o tom dohadovat. Ale v každém případě udržovat počet vlaků na uzdě plynulosti dopravy jenom prospěje.Zbyñku