Skiny Eržika

Defiant70

Cestující
Zdravím OR komunitu;)

Mám tu pro vás balík čtyř Brejlovců. Tři z nich už dříve vyšli, ale proběhli tam drobné opravy a 750 346-9 je nová.
Původní skiny byly tvořeny do Train Simulátoru, ale díky ochotě Vítka Chudlářského si je můžete (doufám) užít i v Open Rails.
Skiny rozhodně nejsou dokonalé, ale věřím že se budou líbit.
Chci poděkovat všem lidem kteří mi poskytli fotky na tyto skiny a především Vítkovi, bez kterého by se to do OR asi nikdy nedostalo.
V budoucnu můžete očekávat další skiny - a možná nejen Brejle, to se uvidí.:cool:

Odkaz

brejle.jpg

Naposled editoval moderátor:
Opět zdravím OR komunitu,

V nedávné době jsem si pro sebe a pro kolegy v Railworks udělal další dva Brejlovce - ZSSK 754 003-2 a ZSSK 753 237-7.
Má otázka zní - Byl by o ně zájem i do OR?:)
003 jsem nikde neviděl, takže předpokládám že není vůbec (ale nevím), a 237 je původní od Hekla, ale poplatná době vzniku...

Potřeboval bych případně někoho, kdo je tak ochotný a převedl by skiny do OR. Já sám OR nemám a neplánuju, a ten model je tam o něco odlišný jak u nás, a bude lepší kdyby se do toho pustil někdo, kdo to trochu víc zná. Pokud by se nikdo nenašel, mašinky se k vám dostanou asi tak či tak, jenom to pravděpodobně potrvá o dost déle. ;)

Pokud by někdo měl zájem - SZ.
A zde ukázka mašin:Bez názvu.jpg

Zdravím všechny místní,
domluvil jsem si s autorem Kebarko převod modelů Gbgkks/Gbgs apod. do Railworks a k této příležitosti jsem se rozhodl na model udělat nějaké další skiny.
Aktuálně jsem první z nich dokončil a to Gbgkks 1547 936-3.
Samozřejmě, tím že je model stejný, tak potom nebude problém převést skin(y) zpátky do MSTS/OR. Myslím si že je to to nejmenší, co mohu udělat za to, že tenhle fajn model máme i "u nás" ;)

Mno a zde ukázka skinu, na který se i vy můžete v blízké budoucnosti těšit:20240924201149_1.jpg20240924201208_1.jpg

Kdyby někdo náhodou měl fotky na další kusy, tak za ně budu rád. Žádný zásoby fotek na tyto vozy nemám. :)
Prioritou jsou teda hnědý Gbgkks.

No tak s takovou jsem vyloženě nucen udělat další, i když už se mi do toho tolik nechtělo... Ale něco z toho se využít musí:rolleyes::D
Každopádně díky. Ty ŽSR jsou pecka a určitě minimálně jeden udělám.

Zdravím, nakonec nějak nebyla chuť dělat další skiny a prioritu měli a mají jiné věci. Ale nevylučuji, že nějaké další nenaskinuji v budoucnu, ostatně se to jednou bude hodit...
Každopádně vás nechci ochudit o to, co jsem už udělal a proto vydávám dva již představené vozy. Snad vše bude fungovat jak má a snad se budou skiny líbit. :)

image.jpg

Tak po delší době vás zdravím se skinem na 749 019-6, konkrétně dvě verze, a to ČDC ve stavu pod SOKV České Budějovice, z roku 2009, a z ní odvozená ČD verze ve stavu DKV Česká Třebová, PJ Letohrad, cca rok 06-07. Kvůli té jsem ten skin hlavně dělal. :)
Každopádně, ačkoliv je skin do RW, tak jelikož model je Pikkův, v dohledné době se ho snad dočkáte i v MSTS/OR.
20251221215159_1.jpg20251221215105_1.jpg

Opět se ozývám, jak je již takovou pomyslnou tradicí, s dalším skinem do RW, který se snad díky spolupráci brzy dostane i do OR. Tentokrát se jedná o stroj 749 180-6 ve stavu DKV Praha, který jezdil prakticky všechny pražské výkony, kde se řada 749 vyskytovala, od "Tanvaldů" až po "Švejky". Dále se také lokomotiva ukázala i pod Nymburkem a v roce 2007 byla zapůjčena do Letohradu.

Pozorné oko si jistě také všimlo odlišnosti v podobě pluhů, kdy na každém čele měla jiný. Na druhém to byl konkrétně pluh z poměrně známé 749 135-0. Toto schéma pluhu můžeme vidět na řadě 749 i dnes, a to na 749 250, která má právě 135 napodobovat.

20260405233534_1.jpg20260405233447_1.jpg20260405233856_1.jpg

Back
Nahoře