Trať 321 instalace

TrainSpotter_Vrsovicak

Začátečník
Dobrý den. Včera jsem od autora trati 321 obdržel trať 321 na 3 DVD. Autor psal že z DVD 1 mám otevřít setup.exe a instalovat samotnou trať do určené složky v polovině instalace se mi instalace přeruší a vyběhne hláška-daný soubor nelze načíst. Instalace se přeruší. Když jdu do složky se hrou už tam sice trať mám ale asi ne celou, protože ani vozidla ani trať se mi v menu v open rails nezobrazí. Mám i trať BP u které nebyl žádný problém. Prosím pomozte mi,s pozdravem Šotokinder z Vršovic

Dobrý den. Včera jsem od autora trati 321 obdržel trať 321 na 3 DVD.
Nazdar! Nic proti, ale na DVD jsi trať určitě obdržet nemohl, protože tato trať je poskytována online a ke stažení jsou k dispozici tři RAR soubory. Takže máš asi nějakou pirátskou kopii a pomoc musíš hledat tam, kde jsi trať "ukradl".

Nazdar! Nic proti, ale na DVD jsi trať určitě obdržet nemohl, protože tato trať je poskytována online a ke stažení jsou k dispozici tři RAR soubory. Takže máš asi nějakou pirátskou kopii a pomoc musíš hledat tam, kde jsi trať "ukradl".
Neukradl :) Martin mi to poslal jako soubor jen se to jmenuje DVD 1 2 a 3.

Vyzkoušej instalační soubory zkopírovat na disk a pokud kopírování nevyhodí hlášku, mělo by to fungovat. Jinak je možné, že je chyba na disku DVD. pak tedy požádat Martina, jestli by poškozený soubor neposlal.
Právě proto jsem rád, že už na DVD nic neposílám. Poruchy čtení byly i na BP. Fleška je sázka na jistotu.

Musíš si nejdřív extrahovat ty "DVD" soubory někam na disk, aby z toho zůstaly pouze obyčejné složky. Pak to půjde. Taky jsem se s tím setkal. ;)

Back
Nahoře