DJ EX 544

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny a zároveň se obracím na všechny pokročilé s prosbou jak oživit tu zpropadenou 151 023 - 9 HK ORCZ na EX 544 Hutník??Nejsem žádný zkušený fórista ale s lečíms si už za pomocí Pana mistra Zdenka alias Meda už umím poradit ale tady u téhle mašiny si fakt nevím rady ani po shlédnutí návodu na Youtube.Baterie ctrl B zapnuty,spínač pultu ctrl K zapnuto a dál nic když chci zapnout hl.vypínač O tak to naskočí a hned vyskočí prostě nic mrtvé železo.Jsem teda dylina já a když tak co dělám špatně porádí někdo z odborníků??Nebo je něco špatně jinde??Moc dík za každou smysluplnou odpověď

Nevím teď zkratky kláves, ale:
- odmknout pult
- zapnout baterie
- stiknout O, pak ještě jednou O a chvíli kl držet než se přepne hříbek do svislé polohy.
- zapnout pomocný kompresor
- až dofouká, zvednout zběrač
- zapnout kompresor až je nfoukáno vypnout pomocný.

Mezi dofoukáváním pod F9 u vozů pozapínat el. topení, v loko přitáhnout přímočinnou brzdu a povolit ruční brzdy. Pak zapnout topení v kabině a v soupravě.

Nevím teď zkratky kláves, ale:
- odmknout pult
- zapnout baterie
- stiknout O, pak ještě jednou O a chvíli kl držet než se přepne hříbek do svislé polohy.
- zapnout pomocný kompresor
- až dofouká, zvednout zběrač
- zapnout kompresor až je nfoukáno vypnout pomocný.

Mezi dofoukáváním pod F9 u vozů pozapínat el. topení, v loko přitáhnout přímočinnou brzdu a povolit ruční brzdy. Pak zapnout topení v kabině a v soupravě.
Už jsem psal všem moc díky za nový poznatek o tom kompresoru jsem nevěděl ale všem moc dík

Už jsem psal všem moc díky za nový poznatek o tom kompresoru jsem nevěděl ale všem moc dík
A to není vše, pokud cheš přejít na 2. stanoviště, což budeš v aktivitě muset, musíš:
Shodit meták
Vypnout proudovou ochranu
Pak další věci, jako zamknout pult a přejít a znova zapnout O a zvědnout smeták.

A to není vše, pokud cheš přejít na 2. stanoviště, což budeš v aktivitě muset, musíš:
Shodit meták
Vypnout proudovou ochranu
Pak další věci, jako zamknout pult a přejít a znova zapnout O a zvědnout smeták.
Danku dík za info ale tohle všechno už ovládám jen nějaké ty nové pičičovinky ještě ne to víš pořád se učím ale je fajn že už si i dost poradím sám no a samozřejmě i velké dík Zdendovi a tobě.čau měj se fajn

Back
Nahoře