CD 242

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
V

Vince Black

Host
Nevím, jestli to patří přímo sem, ale: Pro některé aktivity (Plzeň - Klatovy a zpět) jsem si stáhl cd_242 od pana Šemory. Balík osahuje několik "strojů", bez kabiny a bez zvuků. Nicméně ať už kabinu definuji nebo ne, objevuje se u každého stroje např. tato chyba: "Chyba při čtení souboru vozidla. Soubor: Trains\Trainset\cd_242\cd242202.eng. Číslo řádku 173." Koukal jsem na řádek 173, většinou je tam buď Headlight(4) nebo Type (0). Nevíte, co by to mohlo způsobovat?

Dík ...

Vince Black napsal:
Nevím, jestli to patří přímo sem, ale: Pro některé aktivity (Plzeň - Klatovy a zpět) jsem si stáhl cd_242 od pana Šemory. Balík osahuje několik "strojů", bez kabiny a bez zvuků. Nicméně ať už kabinu definuji nebo ne, objevuje se u každého stroje např. tato chyba: "Chyba při čtení souboru vozidla. Soubor: Trains\Trainset\cd_242\cd242202.eng. Číslo řádku 173." Koukal jsem na řádek 173, většinou je tam buď Headlight(4) nebo Type (0). Nevíte, co by to mohlo způsobovat?

Dík ...

Tohle vypadá na to,že máš trainset pro MSTS Bin, ale spouštíš klasický MSTS

Martens napsal:
Vince Black napsal:

Dík ...

Tohle vypadá na to,že máš trainset pro MSTS Bin, ale spouštíš klasický MSTS

No jo, to je pravda, nevšiml jsem si, že je trainset dělaný na MTS Bin, jdu si ho nainstalovat ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře