Pilotní projekt - "Praha a okolí"

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Hawk

Posunovač
Zdravím MSTS komunitu,
po delší odmlce, bych Vám rád představil pilotní projekt tratě pro Train Simulátor, respektive jeho web, na kterém se dozvíte podrobnosti o trati a aktuality z její výstavby, včetně screenshotů a dalších informací...

1a563f77dbf61b58e75cffde7da4586b.jpg

Úvodní prolog -
Trať se staví zhruba 2 měsíce... Jedná se o pilotní projekt, zaměřený hlavně na pražské spojky a výhledově i z Prahy.
V projektu by měla být částečně funkční i městská doprava jako tramvaje a v několika málo úsecích i metro.
Projekt chce ukázat že by se dala efektivně zkombinovat drážní (příměstská ) a městská doprava.
Pražský uzel je sám o sobě zajímavý tím že víc jak 1/2 tratí slouží jen pro nákladní dopravu nebo dopravu vlečkovou a tudiž se po ní obyčejný cestující nesveze, nebo jenom při příležitostních akcích.
A právě proto vznikl projekt "Praha a okolí" aby bylo docíleno toho co lidem zůstalo uzavřeno.
Celý projekt je nekomerční, tudíž ve finále bude trať volně k distribuci.
b39ef866c64137b85d80188caa3341e7.jpga1fda00baa3c2433c8919d38091bb1d6.jpg2e3e517823c185cf05f5913ceddb6a9e.jpge34f6a400ed8e619022a2a4fe157defd.jpgaf2dc671bf3870f113461eed2b3bc287.jpgd7dc805b62e5921ff643c3f61312cada.jpg04fd584a55f5a38e2c733afe6890537a.jpg

http://www.PRAHA-MSTS.ic.cz

Naposled editoval moderátor:
Vypadá to velice slibně, ale jak je to s těma globalama? Myslim, že kdybyste se všichni spojili a dělali kompatibilní tratě, tak by to bylo super... Eště k tomu Metru, má to nějákou spojitost s již uveřejněnym úsekem zličín-smíchov? A poslední rejpnutí: Pha hl n ta secesní budova, je to nádherná budova a vím, že takovéto budovy se obtížně modelují, přeju hodně štěstí!!! :)

Nádhera. Konečně Praha jak ji znám. Nic proti Praze p. Šemory, ale v téhle bude snad víc objektů, takže budu mít konečně pocit, že jsem v Praze :D . Hodně štěstí.

2 ProfiAmater> :) si piš!

AKTUALIZACE:
...se nyní z důvodu časové tísně omezuje na vzkazovník.
Každopádně stavba stále pokračuje a myslím, že výsledky určitě stojí za shlédnutí!

Odkaz na vzkazovník: http://www.praha-msts.ic.cz/diskuse.php

Úryvek s odkazem na screeny:

Pro jednoduchost lepší dostupnost jsem rozdělil screny z tratě na úseky a stanice,zatím jsou v provozu jen
tyto stanice:kódy se zadaj takto: http://galerie.albumfotek.cz/xxx/ za xxx se dosadí uvedený kód!
Hlavní nádraží- 8474
Malešice- 8520
Hostivař- 8521
Vršovice os.n.-8522 (funkční v neděli)
Vršovice náklad.-8523 (funkční v neděli)
Smíchov-8524 funkčí v příštím týdnu
výh.Vyšehrad-8525 funkční v příštím týdnu
Libeň-8526 zatím nefunkční
Masarykovo-8527 zatím nefunkční
Radotín-8528 zatím nefunkční
výh.Vítkov-8529 zatím nefunkční
odb.Rokytka-8530 zatím nefunkční
Holešovice-8531 zatím nefunkční
Vysočany-8532 zatím nefunkční
Kyje-8533 zatím nefunkční
D.Počernice-8534 zatím nefunkční
Běchovice-8535 zatím nefunkční
Klánovice-8536 zatím nefunkční
Na této adrese zatím vše zůstává,pak tam budou jen screny z tratě mimo stanice!
http://galerie.albumfotek.cz/aktualne_praha_a_okoli/
Tolik Praha,a to bude zatím vše.

bomba

Je to super. I když je to beta verze. Já si tohocením a vážím že někdo udělal pro msts naše hlavní město tak jak je. Bez přídavků a bez omezení!!!!

Prosimvás, jak se pracuje s tím albumfotek, když na to kliknu, ukáže mi to nějaké fotky k hodnocení kluků a holek... :lol:

Prominte že se ptám znovu ale chtěl bych se zeptat zda se do okolí Prahy bude počítat i Beroun.A bude tedy také na mapě.

Bohužel Vás musím zklamat....projekt byl již před nějakou dobu zastaven....jeho autor se nyní věnuje jiné trati a tvorbě do MSTS, ale řpesné informace už nejsem schopen podat, neboť sám nevím...

Chtěl bych se jestě zeptat jestli by autor nechtěl uveřejnit aspoň hotový úsek na kterém by se mohlo aspoň posunovat atd.

Hawk napsal:
Bohužel Vás musím zklamat....projekt byl již před nějakou dobu zastaven....jeho autor se nyní věnuje jiné trati a tvorbě do MSTS, ale řpesné informace už nejsem schopen podat, neboť sám nevím...

Hawku, prokaž jednou příznivcům MSTS tu čest a dotáhni něco do konce. Není to poprvé, co jsi něco s obrovskou pompou zvěřejnil a najednou je ticho po pěšině. Připomíná mi to jednoho nejmenovaného rozestavitele několika tratí.

Pawlik napsal:
... Připomíná mi to jednoho nejmenovaného rozestavitele několika tratí.
Predpokladám, že nemáš na mysli autora nedokončeného projektu TrePa, projektu 021 s kódovým označením "Kalahari" a trate 024, ale niekoho iného, ktorý pôsobí na "spriatelenom" fóre ... :lol:

Ale v každém případě, "rozestavitel" to je velmi dobrý slovní pojem. To se mi líbí.

Re: Pilotní projekt - "Praha a okolí�uot;

Jsem rád, že jsem se Zbyňkovi trefil do noty. :D
Taxi, předpokládáš špatně.
Tím rozestavitelem jsem myslel někoho jiného; večného kritika, který dává za vzor svou trať (tratě), jež zatím nespařila/y světo světa.

Já tě zklamu, už spatřila. Několik členů fora ji už má. a ty budeš mít příležitost taky. Budeš-li chtít, dostaneš ji také.

Back
Nahoře