Volná jízda do Wien problém?

martinh22

Cestující
Můžete mi prosím říct proč nedojedu do Wien jedu z Prahy vectronem zssk 381 001-7 vše v pohodě až do starého města u uherského hradiště. Dojedu do Napajedla Hlavní vypínač se s ničeho nic rozepne stáhnou se sběrače a napíše poškozena lokomotiva a nahodit už to nejde? Rád bych dojel do Wien snad mi poradíte jak postupovat děkuji

ok jak tomu prosím předejít jde to nějakou zkratkou změnit ? Popřípadě kde si zkontroluji příslušné napětí děkuji

Můžete mi prosím říct proč nedojedu do Wien jedu z Prahy vectronem zssk 381 001-7 vše v pohodě až do starého města u uherského hradiště. Dojedu do Napajedla Hlavní vypínač se s ničeho nic rozepne stáhnou se sběrače a napíše poškozena lokomotiva a nahodit už to nejde? Rád bych dojel do Wien snad mi poradíte jak postupovat děkuji
Nejsou to Nedakonice misto Napajedel? Tam je zmena napajeci soustavy ze 3kv na 25kv, takze stahnout sberac, v systemu lokomotivy prepnout na 25kv, zvednout sberac a dal pokracujes...

Tak jsem prošel návod na msts rw i README a nenašel jsem to tak kdyby jste prosím věděl jak to přepnout u tohoto typu ZSSK 383,? Dekuji

Při přepínání systému na lokomotivách řady 193/383:
1. shift + P - stáhneš sběrač
2. shift + O - vypneš hlavní vypínač (nevím, zda je to nutné, u mě to vyžaduje)
3. Na displeji vpravo (obr.1) zmáčkneš tlačítko pod vlaječkou (obr.2) a tlačítky u šipek (obr.3) si vybereš systém, pod kterým chceš pokračovat. Tlačítkem u fajfky (obr.4) potvrdíš poprvé a poté znovu potvrdíš (obr.5). Po zhasnutí přeškrtnutých písmen RN (obr.6) nastává krok č. 4.
4. P - zvedneš sběrač
5. O - zapneš hlavní vypínač
6. Můžeš pokračovat v jízdě.

Přílohy

• obr.1.jpg
    obr.1.jpg
    547.6 KB · Zobrazeno: 1
  • obr.2.jpg
    obr.2.jpg
    526.3 KB · Zobrazeno: 1
  • obr.3.jpg
    obr.3.jpg