Zvuky cd_640 - zssk_660

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Ahoj.

Je nějaký způsob, který by dokázal převézt zvuky ze slovenského pantera na pantera českého, přesněji, že český panter cd_640 bude ve hře znít jako panter slovenský zssk_660?

Mám dojem, že nahrané zvuky na slovenském modelu jsou realističtější , než ty na českém, které znějí uměle.

Děkuji.

Ahoj.

Je nějaký způsob, který by dokázal převézt zvuky ze slovenského pantera na pantera českého, přesněji, že český panter cd_640 bude ve hře znít jako panter slovenský zssk_660?

Mám dojem, že nahrané zvuky na slovenském modelu jsou realističtější , než ty na českém, které znějí uměle.

Děkuji.
Dobrý deň, stačí v súbore eng u českého pantera zmeniť cestu k zvukom slovenského pantera.

Ou, tak to jsem ještě nedělal. Nerad bych něco poškodil.
Nemám jak otevřít eng. a ani nevím kde přesně bych to měl změnit.
Na internete sú videá ako sa s tým pohrať, ale stačí ak si otvoríte súbor s HV a nájdete súbor s príponou eng. (Väčšinou sú označené radou a číslom HKV) Otvoríte súbor v poznamkovom bloku a stlačíte skratku CTRL+ F (vyhľadávanie) a zadáte "sound" a date hľadať. To isté urobíte s engom slovenského pantera a len riadok so sound nahradíte.

Ou, tak to jsem ještě nedělal. Nerad bych něco poškodil.
Nemám jak otevřít eng. a ani nevím kde přesně bych to měl změnit.
Na internete sú videá ako sa s tým dá pohrať, ale stačí ak si otvoríte súbor s HV a nájdete súbor s príponou eng. (Väčšinou sú označené radou a číslom HKV) Otvoríte súbor v poznamkovom bloku a stlačíte skratku CTRL+ F (vyhľadávanie) a zadáte "sound" a date hľadať. To isté urobíte s engom slovenského pantera a len riadok so sound nahradíte. Nezabudnúť súbor uložiť.

Na internete sú videá ako sa s tým dá pohrať, ale stačí ak si otvoríte súbor s HV a nájdete súbor s príponou eng. (Väčšinou sú označené radou a číslom HKV) Otvoríte súbor v poznamkovom bloku a stlačíte skratku CTRL+ F (vyhľadávanie) a zadáte "sound" a date hľadať. To isté urobíte s engom slovenského pantera a len riadok so sound nahradíte. Nezabudnúť súbor uložiť.
Děkuji za návod.

De facto zkopíruji cestu na slovenském a přepíšu určitý řádek na českém panteru.

Panter se skládá ze dvou hlav a VV.
Mám to udělat u všech eng.ů CZ pantera?

Děkuji za návod.

De facto zkopíruji cestu na slovenském a přepíšu určitý řádek na českém panteru.

Panter se skládá ze dvou hlav a VV.
Mám to udělat u všech eng.ů CZ pantera?
U všetkých ktoré sa nachádzajú v consiste a už všetkých u ktorých chcete zmeniť zvuk, čiže áno

Zkusil jsem nahradit ještě jeden řádek sound, co je pár řádků pod tím...
A stejně nic.
Zaplať pánbůh to jezdí, jen zvuky u ČD jsou stejné...
Žádná změna... Ale v přikazovem řádku mám směřování na zssk....

Tak to nechápu.
OR?
Tak jako spouštěč je vyplej normálně.
Po manipulaci s tabulkami zapnu aplikaci OR, vyberu trat, vlak a spustím...

Zkusil jsem nahradit ještě jeden řádek sound, co je pár řádků pod tím...
A stejně nic.
Zaplať pánbůh to jezdí, jen zvuky u ČD jsou stejné...
Žádná změna... Ale v přikazovem řádku mám směřování na zssk....

Tak to nechápu.
OR?
Tak jako spouštěč je vyplej normálně.
Po manipulaci s tabulkami zapnu aplikaci OR, vyberu trat, vlak a spustím...
A celý riadok ste nahradili? Aj pre kabinu aj hlavný?

Back
Nahoře