Priehrievanie oleja na 754 po 10 minútach jazdi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Lvex
  • Datum začátku Datum začátku

Lvex

Začátečník
Čaute,mám problém že keď idem s hociakoj ZSSK 754 tak sa mi po pár minútach začne prehrievať olej...to znamená že musím nechať vychladiť olej čiže zastaviť a meškať.....na úseku Vrútky-BB sa to väčšinou začne pri Kostoľanoch
Alebo pri ZA-BB keď tam od ZA dávam 100km/h medzi varinom a strečnom..nejde to nejak opraviť?
Modely mám všetky z Diesel pack Or CZ/Sk

Určitě jedeš na poslední stupeň viď, tj. úplně na plný výkon, 100%. Pokud ti zčne stoupat teplota oleje, skrokuj na nižší stupeň, určitě nemusíš zastavovat vlak. Je to v rukách a vychytaní jízdy. Ale nevylučuji, že není v ORCZ něco nadhodnoceno. Už jsem tama dlouho nejel.

Vem si 6ti vozovej rychlík a rozjeď se ze Zastávky u Brna směrem na Rapotice. Někdy je to opravdu o fous motor neuvařit a jedeš 25-30.

To byla reakce na Dana. :) Nežeň mašinu do 100% výkonu a když se začne hřát, tak sjížděj ze stupňů do doby, než začne teplota zase klesat. Chce to trochu cviku a mít pro to cit.

Čaute,mám problém že keď idem s hociakoj ZSSK 754 tak sa mi po pár minútach začne prehrievať olej...to znamená že musím nechať vychladiť olej čiže zastaviť a meškať.....na úseku Vrútky-BB sa to väčšinou začne pri Kostoľanoch
Alebo pri ZA-BB keď tam od ZA dávam 100km/h medzi varinom a strečnom..nejde to nejak opraviť?
Modely mám všetky z Diesel pack Or CZ/Sk
Odkedy sú na trati 170 nejaké Kostoľany?V každom prípade pri elegantej jazde sa dá minimálne po Čremošné dôjsť bez prehrievania...iba si musíš strážiť výkon a načas sa dá ísť aj ked nejdeš 100 km/h :D

To byla reakce na Dana. :) Nežeň mašinu do 100% výkonu a když se začne hřát, tak sjížděj ze stupňů do doby, než začne teplota zase klesat. Chce to trochu cviku a mít pro to cit.
Tvl a co jsem napsal výš?! :-) Že jede celou dobu na plný výkon a když tak ať zkrokuje.

Jasně. OK. Ta samá situace je i z Lipová lázně, směr Ramzová s Bardotkou v dobách ČSD s těžkým osobákem do Olmiku. Tam to je umění vyjet a neuvařit motor. :-)

Odkedy sú na trati 170 nejaké Kostoľany?V každom prípade pri elegantej jazde sa dá minimálne po Čremošné dôjsť bez prehrievania...iba si musíš strážiť výkon a načas sa dá ísť aj ked nejdeš 100 km/h :D
Myslel som Kláštor (pod Znievom) neviem prečo som napísal Kostoľany

Back
Nahoře