Zkratky při neúspěšném ukončení aktivit

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny a prosím omluvte možná blbý dotaz a i v blbé rubrice jsem stále učeň takže schovívavost.Jedná se mi o zkratky které se objeví při neůspěšném ukončení aktivity dole v poznámkách.Pochopil jsem že když tam je např.40km/h překročil jsem rychlost nebo nezastavení stůj atd. Ale už se mi několikrát objevila zkratka "kcb"a to opravdu nevím co znamená.Škoda u některých výborných aktivit jsem tak nucen ukončit a nevím si rady.Děkuji moc za každou dobrou odpověď.Pokusím se o konkrétní obrázek ale nevím jestli mi to tu půjde.Zatím předem moc dík obrázek mi tu nejde nevím proč

Půjde zřejmě o Kontrolní Časový Bod. Takto jsem to zkratkoval v MSTS. Ten ti napsal v závěru v protokolu proč. OR vyhodí jen ukončení úkolu a pracovní název zprávy. Nicméně znova. Staré aktivity z MSTS, se nebudou nikdy chovat korektně. Už jen proto, že byl MSTS v simulaci jízdy oproti OR rychlejší. Necpi staré složité aktivity z MSTS do OR.

Půjde zřejmě o Kontrolní Časový Bod. Takto jsem to zkratkoval v MSTS. Ten ti napsal v závěru v protokolu proč. OR vyhodí jen ukončení úkolu a pracovní název zprávy. Nicméně znova. Staré aktivity z MSTS, se nebudou nikdy chovat korektně. Už jen proto, že byl MSTS v simulaci jízdy oproti OR rychlejší. Necpi staré složité aktivity z MSTS do OR.
Danku já vím jen se snažím oživit ty staré dobré akt. co jsou bezva.U několika se mi to podařilo vím že to asi nepůjde ale s tím vysvětlením toho kcb si mi dost pomohl takže buď se mi to podaří nebo mrdup.I za to vysvětlení ohledně té rychlosti mezi OR a MSTS je prima že to vím.Jinak já mám jen OR a ORCZSK myslíš že bych si mohl nainstalovat i MSTS právě kvůle těch starších akt.?Měj se moc fajn

Mám nainstalovaný MSTS, jen kvůli editoru aktivit. Můžeš taky, pokud ti to grafika dovolí, pod INVIDIA, MSTS jede, ale musel by jsi používat trainset jen pro MSTS, ode mne máš většinově pro OR. Ten MSTS nekousne. Vyprdni se na staré aktivity, jsou nové pro ORCZ a budou přibývat.

Mám nainstalovaný MSTS, jen kvůli editoru aktivit. Můžeš taky, pokud ti to grafika dovolí, pod INVIDIA, MSTS jede, ale musel by jsi používat trainset jen pro MSTS, ode mne máš většinově pro OR. Ten MSTS nekousne. Vyprdni se na staré aktivity, jsou nové pro ORCZ a budou přibývat.
No Zdenda už mi to tak nějak naznačil že by to asi bylo složité sice PC mám celkem už dost slušný ale ten trainset by to bylo horší.No škoda když ty staré akt. jsou tak nádherně udělané zejména DVK,ZTO ale i jiné.No nic asi se s věkem blížím k dětskému myšlení.No ty nové jsou taky bezva ale já je hned projedu a pak na další čekám moc dlouho.Je třeba nějak ty autory popohnat.V každém případě moc díky za vysvětlení a lecoss jsem už pochopil.Měj se moc fajn a tvoř,tvoř tvoř

No Zdenda už mi to tak nějak naznačil že by to asi bylo složité sice PC mám celkem už dost slušný ale ten trainset by to bylo horší.No škoda když ty staré akt. jsou tak nádherně udělané zejména DVK,ZTO ale i jiné.No nic asi se s věkem blížím k dětskému myšlení.No ty nové jsou taky bezva ale já je hned projedu a pak na další čekám moc dlouho.Je třeba nějak ty autory popohnat.V každém případě moc díky za vysvětlení a lecoss jsem už pochopil.Měj se moc fajn a tvoř,tvoř tvoř
Danku ještě na doplnění jeden dotaz.Když teda mám akt. učenou pro MSTS a je ve formátu apk. a já si ji převedu přes ten tvůj převodník do formátu zip. tak se asi taky vzhledem tomu co jsi psal že to OR nestíhá taky nic nezmění že????No v OR to nepojede anebo když tak blbě pochopil jsem to správně?

Zip se používá místo APK, když nemáš instalaci, to nemá s Msts či OR nic společného. Jde jen o to, že APK je vázané na MSTS a kdo jej nemá používá aktivitu zabalenou v zipu.

Back
Nahoře