Problém s brzdami v Open Rails CZ/SK

Želfanda

Začátečník
Zdravím, v OR jsem ještě nový ale již jsem se setkal s jedním problémem. Např. na 851.050 stažného z https://vzd-or.eu musím mít brzdič stále ve švihu abych se rozjel. Tento problém mám ještě např. na bardotce 749.264 s kabinou 751.335 nebo na M262 staženého opět z https://vzd-or.eu. Dokázal by někdo poradit? Děkuji za odpovědi

Ten jsem nezkoušel. Zkus M262 (830) z moji sekce a pokud nebude brzdit ani on, je chyba někde u tebe, nebo v engu vozidel M.262.0.

Tohle spíš vypadá, že Želfanda hned při prvním odbrždění přebil brzdu soupravy a proto to musí pořád takto tlakovat.
Musíš se naučit, jak s brzdou manipulovat, co znamenají dané pozice na brzdě a vlastně celou techniku brždění.

Tohle spíš vypadá, že Želfanda hned při prvním odbrždění přebil brzdu soupravy a proto to musí pořád takto tlakovat.
Musíš se naučit, jak s brzdou manipulovat, co znamenají dané pozice na brzdě a vlastně celou techniku brždění.
Stejný problém jsem měl, když jsem poprvé spustil ORCZ, MSTS neduh, brzda ve švihu, Dobře si pamatuju, jak jsem byl za cypa. :)

Nazdar všem ve staronovém roce a jsem Kotas a mám zase blbý dotaz na někho kdo ještě není fofo nebo později.Když na začátku akt. jedu brzdí všechny brzdy ale jakmile přelezu na druhé stanoviště (jedná se o loko ř.163)tak mi vlaková přestane brzdit.Udělal jsem a pomačkal všechno možné i vzteky slzy v očích a pořád nic brzdí jen lokomotivní.Ano i na dodporučení autora i shift + podtržítko a pořád h.....Byl by někdo tak dobrotivý a až bude schopen mi nějak poradit jaký dobrý skutek má udělat aby ta pos..... vlaková brzda brzdila??????Předem se moc děkuje všem dobrým lidem

Nevyladěným dáš brzdič do "závěru" pomocí shift + insert. To jsi zkoušel? ;)
Ahoj díky ale vyzkoušel a navíc autor to i píše ale nepomáhá to.Dokonce to dělá i u jiných mašin ale v programu jen OR (ne ORCZCK) to nědělá.Zdenda alias Meda už to zjistil také zajímalo by mne jak jsou na tom ostatní???

Nevyladěným dáš brzdič do "závěru" pomocí shift + insert. To jsi zkoušel? ;)
Odzkoušeno znovu s CD 750 346 -0. OBROVSKÁ OMLUVA starýho dědka! Když místo "SHIFT + Insert" používá zažité "SHIFT + _", tak mu není pomoci. Vše funguje a sorry za OT.

Odzkoušeno znovu s CD 750 346 -0. OBROVSKÁ OMLUVA starýho dědka! Když místo "SHIFT + Insert" používá zažité "SHIFT + _", tak mu není pomoci. Vše funguje a sorry za OT.
Ahááááááááááááááááááááááááááá tak to mi taky nějak uniklo já taky pořád to zažité SHIFT+podtržítko.To SHFIT + Inzsert se používá jen při přechodu stanoviště že jooooooooooooooo???!!!! I já jsem starý c.... a navíc věčný učeň tak zruště polach.Taky omluva

:D Rád jsem pomohl. Zrovna jsem to zkoušel s M120.5 a chtěl jsem napsat, zda jsi si zrušil závěr na 2. straně. Ale když místo toho provedeš inicializaci brzd... To je teprv oříšek. ;)

Back
Nahoře