Autor EC 171 BP novelizace 19.10 24

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny ale zejména autora a tvůrce asi báječné aktivty EC 171 na trati BP kde dělám chybu nebo kde asi soudruzi v NDR Drážďany udělali chybu když hned na začátku akt. t. j. v Drážďanech po vyzvání k najetí na vozy není na co najíždět??Vozy tam prostě nejsou!!Určitě to asi je i na mé straně ale nevím kde.Zkontroloval a doplnil jak consisit broken tak losse consisit broken a vagony kde nic tu nic??Porádí někdo kde to kurvím??Moc děkuji všem za případnou odpověď.

Zdravím všechny ale zejména autora a tvůrce asi báječné aktivty EC 171 na trati BP kde dělám chybu nebo kde asi soudruzi v NDR Drážďany udělali chybu když hned na začátku akt. t. j. v Drážďanech po vyzvání k najetí na vozy není na co najíždět??Vozy tam prostě nejsou!!Určitě to asi je i na mé straně ale nevím kde.Zkontroloval a doplnil jak consisit broken tak losse consisit broken a vagony kde nic tu nic??Porádí někdo kde to kurvím??Moc děkuji všem za případnou odpověď.
Máš to v e-mailu.

Pokud chybí nějaká souprava v trainset, MSTS vyhodí chybu, ale Openrails tohle ignoruje a soupravu jednoduše jen nezobrazí. Pak není na co najíždět. Je vždy dobré, například v conbuilderu udělat test aktivity a tam mi vyjede, zda je vše ok nebo seznam vozidel (consistů) co chybí.

Pokud chybí nějaká souprava v trainset, MSTS vyhodí chybu, ale Openrails tohle ignoruje a soupravu jednoduše jen nezobrazí. Pak není na co najíždět. Je vždy dobré, například v conbuilderu udělat test aktivity a tam mi vyjede, zda je vše ok nebo seznam vozidel (consistů) co chybí.
Děkuji za info a jak by se to dalo napravit?

Na co má najet je přiložené u aktivity. Jen musí dostáhnout mašinu z The train.

Na co má najet je přiložené u aktivity. Jen musí dostáhnout mašinu z The train.
Je tady menší záhada konzultoval jsem to s mým učitelem a dobrým znalcem Zdendou spojili jsme se počítačem a zjistili jsme že až jsme oba stáhli stejnou aktivitu tak po nainstalování máme každý úplně něco jiného????Např já mám loko ř.371 a začínám posun solo a ona má loko ř.380 a přijede na souprvě kterou musí odpojit.Jak se to dá vysvětlit??????????

Např já mám loko ř.371 a začínám posun solo a ona má loko ř.380 a přijede na souprvě kterou musí odpojit.Jak se to dá vysvětlit??????????
Já si myslím, že se jedná o jinou aktivitu. Alcapone píše, že začíná v Libni, ale
nebo kde asi soudruzi v NDR Drážďany udělali chybu když hned na začátku akt. t. j. v Drážďanech po vyzvání k najetí na vozy není na co najíždět??Vozy tam prostě nejsou!!U
Tohle je přece moje aktivita. Ano, najedu v Drážďanech Rick na Sbahn, který odvezu do Dresden HBF. Ale tady nemůže být problém, protože s aktualizací trati jsou v balíku i všechny soupravy DB, potřebné ke hře. Protože odkaz na německé stránky by byl k ničemu i proto, že mi je kdysi dodal Alcapone, ale s tím, že je tam nutné něco opravit, aby to vůbec fungovalo. Tedy se podívej do aktualizace trati a odtud si vozidla doplň, pokud aktualizuješ instalací bokem mimo adresář tohoto simulátoru.

Já si myslím, že se jedná o jinou aktivitu. Alcapone píše, že začíná v Libni, ale

Tohle je přece moje aktivita. Ano, najedu v Drážďanech Rick na Sbahn, který odvezu do Dresden HBF. Ale tady nemůže být problém, protože s aktualizací trati jsou v balíku i všechny soupravy DB, potřebné ke hře. Protože odkaz na německé stránky by byl k ničemu i proto, že mi je kdysi dodal Alcapone, ale s tím, že je tam nutné něco opravit, aby to vůbec fungovalo. Tedy se podívej do aktualizace trati a odtud si vozidla doplň, pokud aktualizuješ instalací bokem mimo adresář tohoto simulátoru.
Dík za info ale soupravy a loko jsem doplnil a nic ale je pravda že verzi BP mám starší z března letos takže že by v tom byl zakopaný pes??

Ne začínám na Bastardu solo mašině v Drážďanech, původní aktivitu s Mesounem jsem smazal.

Zdravím všetkých, Hungária je moja obľúbená aktivita, Drážďany - Praha OK, mám problém s druhým dielom aktivity.
EC 171 BP novelizace 19.10 24, aktualizácia BP_100 hlási toto:JK_EC171-II.jpg
nejaké riešenie? do trate sa nechcem vrtať. Ďakujem za nakopnutie.

Aktivitu je nutné aktualizovat. Tady se jedná o Bratislavu a tam se přepracovávaly manipulační koleje. Ale to už v minulé aktualizaci 99

Za to "může" Nebulus, tenkrát mi dodal zdrojáky svých modelů, abych si je upravil podle svých kolejí na nádraží. Ještě že to iniciativně nedělal podle toho, co jsem měl. Komplet jsem to tam kolejově přepracoval a pak teprve přizpůsobil modely. I ta souběžná silnice byla špatně. Ale ta naštěstí nemá vliv na aktivity. Bratislava je hodně těžké kolejiště na nádraží a tenkrát jsem to ještě tak neuměl, tak jsem si něco zjednodušil.

Já ma jen jeden čas, musíš počkat, teď dělám pomalinku starou Vindobonu.
Jestli Josko opravuješ starou Vindobonu, nestálo by za uvážení jí udělat v Praze jak jezdila. Tedy přes Bubny a úvratí na Hrabovce na hlavní nádraží, kde potom zadní motor odstupoval do depa v Libni na provozní ošetření.

Back
Nahoře