Autor EC 171 BP novelizace 19.10 24

Už to tak mám. Jen je to o velkém kompromisu, tedy uvedu, že jde o polofiktivní aktivitu, páč fakt nevím co kde jezdilo. Ten zadní motor myslíš od Berlína, páč na hrabovce se z předního stane zadní. Musel bych překopat hlavák.

Skutečně podle knihy "Motorové vozy 850 - 854" od Jaromíra Bittnera se měnila v Praze na hlavním vždy přední půlka vlaku ( i s vozy ) a to i po příjezdu z Vídně. Jen v době, kdy v depu v Libni bylo jen 10 M 296.1 a začaly nabíhat vyvazovací opravy, jely někdy bez výměny dál.
A když už tady opět špiním vlákno, nevíte někdo jak to na Hrabovce probíhalo? Zda souprava jezdila až za vjezdové návěstidlo nebo jen za vyhybku

... Ten zadní motor myslíš od Berlína, páč na hrabovce se z předního stane zadní. Musel bych překopat hlavák.
Na hlavním odstupoval/nastupoval s polovinou soupravy postrk - tedy motor s vozy jedoucí z Berlína do na Hrabovku v čele vlaku.

Tak ještě jinak - existovaly obě varianty. Do 3.1.1971 se měnila na hlavním přední část a od 4.1.1971 zadní část. Druhou variantu potvrzuje i oběh publikovaný ve výše uvedené publikaci.

Ach jo, hoši přesun na nové PC a já si neuvědomil při mazaní, že musím vytáhnout aktivitu, tak nic někdy příště, aspoň ty consisty mám. Kdy to bude fakt netuším.

Back
Nahoře