17. setkání MsTs, OR, ORCZ podruhé.

Přijedu a chci zajistit

• Hlasovalo členů
    17
Člověk si ani neuvědomuje, jak už je starý dědek (nad 65 let). :) Asi je to tím, že pokračuji dál v práci a jaksi se tato skutečnost nevnímá. Když práce člověka baví a naplňuje, není co řešit.
Ale je fakt, že už mám problém na jednu nohu natáhnout ponožku. Doma mám starý gauč, který má pod matracemi hranu a zapřu se patou, pak to jde. Tak doufám, že v hotelu Internacionál bude podobná postel. :)

Slezina se mi dneska připomněla tímto rozjezdem téměř 11 tisíc tun těžkého vlaku, je to na hraně adheze a všechny 3 lokomotivy si zakrátko sáhnou na dno svých sil v bitvě se sklonem 11 promile o délce 12 kilometrů. Model druhé lokomotivy máte v MSTS všichni, ostatně text na kabině na to přímo poukazuje.

Jaký nástřel, jak je psal od 8 oba dva dny do 20 v sobotu a v neděli do 15, pak to má jiná skupina, oběd oba dva dny od 12, jinak nic, prostě volná zábava. Jinak se uvolnila jedna postel, kdyby si to někdo rozmyslel. Pepah a Mnouka pro nemoc nepřijedou.
Doufám, že pan W dorazí, když měl tak velké řeči. Jinak do navigace DDM Podbaba.

Slezina se mi dneska připomněla tímto rozjezdem téměř 11 tisíc tun těžkého vlaku, je to na hraně adheze a všechny 3 lokomotivy si zakrátko sáhnou na dno svých sil v bitvě se sklonem 11 promile o délce 12 kilometrů. Model druhé lokomotivy máte v MSTS všichni, ostatně text na kabině na to přímo poukazuje.

To je někde v Americe? Tam mají takový těžký vlaky

Ano, malé městečko ve státě Washington u pobřeží Pacifiku. Takovýto vlak je zde běžný. Když mám čas tak beru do ruky joystick a ovládám místní webkameru. A jednou za rok tam jezdím osobně.
Stejné místo, podobně těžký vlak během sleziny místních šotoušů.

Back
Nahoře