Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Těch statických vozů je docela škoda, já který jezdím 80% volných jízd,
Není. nejezdi jen volné jízdy, v základním simu byla tato možnost poze jako bonus, nikoliv privilehium, Ty vozy jsou svazující, už ať jsou pryč! Kdysi jsi ve volné jízdě ani nedojel trasu s normálními návěstidly a přinejlepším jsi to narval do prvního šturcu. :)

Další chybějící perón v HK.
hk2.jpg

Kdysi jsi ve volné jízdě ani nedojel trasu s normálními návěstidly a přinejlepším jsi to narval do prvního šturcu. :)
Kedysi, ale dnes s použitím Dispečerské Aplikace nevidím problém ve "volné jízdě". Viem si postaviť trasu kde chcem, dokonca to už vie aj návestidla vďaka Icikovi. Sám mám prejazdenú celú 042, nie raz bez aktivity, nikdy nebol problém...

Chlapi, ony jsou ty nástupiště fakt tak krátké? RicarCZ, koukni na označení Čeperky, mezi ty dvě modré čáry se nevejde právě ani RegioPanter.
ceperka.jpg

Úsek Častolovice - Doudleby nad Orlicí opraveny rychlosti v TM a doplněna chybějící návěstidla.
V Předměřicích nad Labem označeno chybějící nástupiště.

Děkuji, jen technická, Týniště máš po novu, budeš dělat i Častolovice.
Zatím nic předělávat nebudu, ty Častolovice mají zrovna velmi pěkný model s původními nástupišti a moc se mi do toho rýpat nechtělo, navíc Rychnov mám též postaru.
Takových časových nesrovnalostí mám v trati více, stav je zhruba mezi lety 2010-2015.

Ze směru od HK chybí před předvěstí vj.náv. žst. Všestary vzdálenostní upozorňovadla.

Před Jaroměří z HK, taky když je na vjezdu shozeno na stůj, není předzvěst. Neboli, návěstidlo se žlutou je, ale na opakovači už od Smiřic červená.

Pokud již nebylo hlášeno: před Ostroměří směrem od Jičína je před stanicí [60], ale není aktivní. Na monitoru tratě zůstává stále 70 km/h. Děkuji.

"Opakovač si na celé trati dělá co chce, na daném úseku navíc není přenos kodu, takže by měl být neaktivní. Netuším co by se s tím dalo dělat."
----
Co se týče opakovačů, hlavně v motorech 84X a 85X bez ladění OR-CS, navrhl bych Icikovi aktivovat jejich ovládání - viz určené klávesy =/´ vedle BkSpace. Aby se prostě daly vypnout jako u dieselů.
Např. při jízdě 843 to vypadá tak, že je LVZ aktivní a je nutné neustále mačkat Y. Není ani žádný výstražný akustický signál, takže LVZ při prodlevě aktivuje rychlobrzdu - nepříjemné zejména když člověk jede a s hubou dokořán sleduje podobu tratí a stanic, vyskytujících se v ní, a zapomene mačkat. Panel opticky zobrazuje nějaké nesmyslné signály, ten je opravdu nepoužitelný.

Jinak Rosíce nad Labem, taky jen označeno jedno nástupiště, to jsem zapoměl nahlásit.

Co se týče opakovačů, hlavně v motorech 84X a 85X bez ladění OR-CS, navrhl bych Icikovi aktivovat jejich ovládání - viz určené klávesy =/´ vedle BkSpace. Aby se prostě daly vypnout jako u dieselů.
To si můžete udělat sami pomocí mých scriptů jako to má 810 pack.

Back
Nahoře