Icik
Pomocník strojvedoucího
Opraveno.Iciku, problém, který asi souvisí s tou tvou hrou z bržděním, ale dost trafiků mě visí na jejich konci trasy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opraveno.Iciku, problém, který asi souvisí s tou tvou hrou z bržděním, ale dost trafiků mě visí na jejich konci trasy.

To vypadá, jako by se ti vykreslily dvě vrstvy mraků přes sebe. Možná nějaká malá neshoda hry s Globalem nebo tak něco. Těžko říct. ¯\_(ツ)_/¯To jsem zase jednou zkusil dynamické počasí...Nevím, ale ty mraky úplně zdravě nevypadají.
![]()
Mám dojem že to upozornění o nepohodlí cestujících měla být spíš upomínka toho, že si nezapnul napájecí okruh topení/klimatizace, nepustil bufíka, neotevřel ventil parního topení, nebo ve vozech nezatopil v kamnech.Rád bych se zeptal, jaký význam má pro mě, jakožto strojvedoucího, informace, že je cestujícím příliš horko? Co s tím já mohu dělat? Klička topení otočená a tím pro mě veškerá starost o pohodlí cestujících končí. Ale aby mě to co půl minutu otravovalo, že je cestujícím zima/horko, to mě dost štve. Děkuji za odpovědi.![]()
Tak to je dobrý vtip. Maximálně dostanou doporučení, "stěžujte si v lampárně"To jsem zvědavý, jak to ten průvodčí vysvětlí svým nadřízeným až dostanou stížnost od cestujících, že ve vagónu mrzli/bylo jim horko.
Je to Informačný riadok. Môže tam byť veľa veci ktoré ťa o niečom informujú. To nie je že teraz fírovi sa ide niečo hovoriť.Já tohle říkám celou dobu. To, že je cestujícím zima by mělo být odstraněno po sepnutí topení. To, že je jim vedro jen u vozů s klimatizací. O zbytek se stará vlakedoucí. Navíc třeba dnes cesta Hradec, Praha a zpět, Bmz absolutně bez klimošky, tak asi půjdu zje.at fíru, že mi je vedro.![]()