CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Tak třeba Poláci mají logo červeno-bílé. ;) A to od Toma se mi vcelku líbí. Jen... Francie měla na válečných vozidlech taky tuhle kombinaci, nebo byla červená venku a modrá uvnitř? :D

V těch řádcích textu se ten spouštěcí řádek úplně ztrácí. Je to hodně nepřehledné. Alespoň mě se zdá.

OR CZSK.jpg

Myslím, že to bylo i předtím a ikona na to moc vliv nemá. ;) Ale když se vytvoří zástupce a umístí na plochu, tak to tam naopak vypadá velice hezky. :)

Přílohy

• plocha.jpg
    plocha.jpg
    222.6 KB · Zobrazeno: 47
Tato nová ikona je docela fajn. Nechme ji žít..., vždy se dá najít něco jiného, když se to nelíbí. Proces výměny není složitá operace a zvládne ho každý s určitými znalostmi.
Train01.jpgTrain02.jpgTrain04.jpgTrain05.jpg

Převést soubor JPG na ICO snad zvládne pomocí obrázkového editoru každý, kdo dokáže počítač používat i jinak, než na brouzdání po internetu a psaní duchaplných a hodnotných příspěvků na insťák a jinde. :)
Odměnou budiž každému nespokojenci, co se rozhodne pro vlastní tvořivost to, že bude "individuální", což je ve světě sociálních sítí kůl 'nd in.

Co třeba Dane... Kdybychom Icika a Dominika požádali, aby upravili do podoby ikony oranžovo-modrý symbol, který používají na msts-rw? A přidali ho jako další ikonu pro výběr do EXE souboru, vedle tohoto nového? Pokud to tedy jde, že ano a pokud se tím budou chtít zabývat. Dovolím si ale předpokládat, že by nás asi nehonili po póli s vidlema... :p
Nebo, jak jsem psal výše - uplatnit tvořivé schopnosti a udělat si svůj soubor ICO.

To vážně má tolik prostoru v diskuzi zabrat tato změna ikony? :eek: Já jsem jak známo spíše staromilec, takže mě to hned praštilo do očí, staré logo OR se mi líbí víc, ale beru to jako fakt, je to změna označení odlišnosti. Stop.

Nechceme raději spíše rozvinout diskuzi na téma práskajících stahovaček tam, kde nemají? Zejména v BP je jich rozházených opravdu velké množství, například za odbočkou Záběhlice. Hodně jich zůstalo i u vypínaček na vysočinské trati do Brna, téma stahovaček co jsem založil, aby mohli ladiči ORCZ/SK naše stížnosti snadno lovit, asi už nikdo nečte, přitom podnětů tam bylo spousta...

Pak taky je v ORCZ/SK pořád problém s LVZkou: když si mašina usmyslí, po najetí na autoblok z nekódované tratě nenaskočí kód na opakovači, hra se musí restartovat.
A také bych se moc a moc přimluvil za úpravu lokomotivní části českých VZ tak, aby hlavně LS90 fungovalo podle skutečnosti, tj. nad 120 km/h obsluha TB i při žlutém kódu, pod 40 km/h při žlutém mezikruží naopak obsluha nemusí být.

Back
Nahoře