CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Ako bolo písané vo zvukoch bolo upravené len to že sa tam pridal iný trigger na stierač a zvuk prepínača stieračov. Ale k tomu musí byt aj kabína prispôsobená aby to fungovalo. Preto to skúsim do víkendu opraviť.

Ako bolo písané vo zvukoch bolo upravené len to že sa tam pridal iný trigger na stierač a zvuk prepínača stieračov. Ale k tomu musí byt aj kabína prispôsobená aby to fungovalo. Preto to skúsim do víkendu opraviť.
Tak ani Peršing po aktualizaci (konkrétně 163.095) nemá dvojrychlostní stěrače, ani žádnou jinou změnu. Je tedy možné, že je chyba u mne. Mohl by se prosím tady ozvat někdo, kdo ty nejnověji aktualizované balíčky lokomotiv už projížděl?

Teraz som stiahol pack X6X a X5X z webu.
Vo všetkých kabínach je zápis pre prepínač stieračov. "WIPERS3_ACTIVATION_SWITCH"
Je síce bez animácie a však je tam. Stierače fungujú.
Tu zápis z cvf pre 151 027. Cvf som otvoril zo stiahnutého packu.
Takto to vyzerá vo všetkých cvf pre x6x a x5x.
Tak isto prikladám video zo ZSSK 162 kde v infolište vidieť stierač rýchlosť 1 a 2 a tak isto aj animácia sa zrýchli.

zapis_Cabview.jpg

Teraz som stiahol pack X6X a X5X z webu.
Vo všetkých kabínach je zápis pre prepínač stieračov. "WIPERS3_ACTIVATION_SWITCH"
Je síce bez animácie a však je tam. Stierače fungujú.
Tu zápis z cvf pre 151 027. Cvf som otvoril zo stiahnutého packu.
Takto to vyzerá vo všetkých cvf pre x6x a x5x.
Tak isto prikladám video zo ZSSK 162 kde v infolište vidieť stierač rýchlosť 1 a 2 a tak isto aj animácia sa zrýchli.

Zobrazit přílohu 43924

Pěkný večer všem, já jsem zaregistroval že všechy kabiny které jsou dostupné v balíku x6x sice 2 rychlosti stěračů mají, ale mebyly aktualizovány 2 can pro ORCZ a to konkrétně 162.001 ZSSK a 163 ČDC které jsou dostupné v sekci Addony/ Kabíny.... Tyto nemají animaci pro 2 rychlosti stěračů... Myslím že zrovna tu 163 CDC má @ML636 nastavenou pro stroj 163.095.

Možné to je, do většiny jsem nezasahoval, ale na několik 163 jsem tu novou kabinu aplikoval. Tak to bude nejspíš ono. Ale stále to nevysvětluje, proč se mi nepřepsaly kabiny u x5x. :(

Netuším. Ale keď si stiahneš z webu Pack X5X tak uvidíš že tie zápisy tam sú a tým pádom to funguje. Tak ako u x6x.
Samozrejme tie dve kabíny aktualizujem. Pripravené ich mám.

OMLUVA! Byla to moje chyba! Kabina x5x je v pořádku. Asi mi tam vletěl při rozbalování a kopírování kus starého x5x packu a tam úprava samozřejmě nemohla být. Tak ještě jednou se omlouvám, jsem kopyto.:confused:

Ale co u 15x zůstalo, je ten špatný zvukový projev "prasátka" indikace při stažení sběrače. Šlo by prosím nasměrovat správně? 2x se ozve ostrý zvuk pakeťáku, místo 1x pakeťák následovaný 1x měkkým překlopením prasátka. Dělá to cca půl roku už. Případně děkuji. :)

Hoši čo to môže byť za chybu ? fakt si už s tým neviem dať rady.. Keď môžem pekne poprosiť.. Trať BP , aktualizácia BP 102 a nerozbehnem ani voľnú jazdu. Hocijaká loko a táto chyba za každým. :eek:
1000003870.jpg

Víš co je skutečná mlha? :)
Noc, jedeš stovkou a z čelního skla vidíš jen centimetr dopředu. Znaky návěstidel vidíš až na poslední chvíli od mlhy roztřepené. A ve dne nevidíš vůbec. Mléčné sklo. Ale tohle fakt nechceš. A dříve byla mechanická návěstidla, to byl problém je kolikrát najít. A zastávky, kolikrát neosvětlené. To byla jízda vykoukaná do mlhy. Ale naopak pěkná mlha, respektive opar byla kolikrát po ránu, kdy mléčný hustý povlak se držel tak půl metru nad zemí a vykouzlilo to pohádkovou krajinu, kdy koukaly nad mlékem jen koruny stromů.

Krásný večer všem,
měl bych malou prosbu, u řady x5x se při jízdní páce v poloze B a při současném odbrzdění samočinné brzdy neodbrzdí zcela uplně EDB, až potom co zadám b + nebo b- tak se EDB vypne a potom zase zapne... Dříve to fungovalo v pořádku

A u řady 15x by se při přesunutí JP do polohy B měla na displeji stupňů vždy rozsvítit -0, po vypnutí EDB přestavěním JP do 0 nebo do J by měla zůstat svítit jen 0. V OR to funguje tak že po přesunutí polohy B svítí jen 0 a až po přesunutí do polohy B + nebo B- se rozsvítí i -.

Předem děkuji za opravu a přeji hezký zbytek dne všem

Krásný večer všem,
měl bych malou prosbu, u řady x5x se při jízdní páce v poloze B a při současném odbrzdění samočinné brzdy neodbrzdí zcela uplně EDB, až potom co zadám b + nebo b- tak se EDB vypne a potom zase zapne... Dříve to fungovalo v pořádku

A u řady 15x by se při přesunutí JP do polohy B měla na displeji stupňů vždy rozsvítit -0, po vypnutí EDB přestavěním JP do 0 nebo do J by měla zůstat svítit jen 0. V OR to funguje tak že po přesunutí polohy B svítí jen 0 a až po přesunutí do polohy B + nebo B- se rozsvítí i -.

Předem děkuji za opravu a přeji hezký zbytek dne všem
Opraveno.

Back
Nahoře