CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, nemyslím si, že by tato chyba souvisela s OR CZSK, ale potřeboval bych poradit.
Na trati BP, při načítání jakékoliv aktivity, mi vyskočí chyba (viz screen). Ve volné jízdě, i když je stejná trasa, vše naběhne v pořádku a chybou v trainsetu to taky není. Nahradil jsem consisty základní mašinou z TBP a výsledek byl stejný.
Je možné, že jsem si v trati něco přepsal, ale zaráží mě, že ve volné jízdě funguje vše správně. Děkuji za radu :) chyba_OR.jpg

Ale tam sa píše chyba s databázou trate. Nepomiešal si global? alebo niečo podobné? Poprípade niečo v zložke s traťou?

Vypadá to tak. Netuším ale, co jsem mohl přepsat. Zkusím přehrát trať ze zálohy a uvidím.

Když se v TSRE skočíte na souřadnice, uvedené v chybovém hlášení, jedná se o koncovou značku (kužel) koleje "Brno kolej 604".

Hoši, po změně stanoviště mi 151 háže úplně jiné stupňování při šuntech, jako ze stanoviště kde začínám, tohle asi správně není?
Zde plný výkon směr Praha:
hutnikORCZ014.jpg
Zde na 2 stanovišiti z Prahy:
151.jpg

Tak chyba je v pazourech. Kluci, jezdím na ruku, bavímne to víc jak ARR, ale hlavně jsou pro mne tramvaje velká neznámá. 1. obrázek jsem měl směr jízdy vpřed až ve 2. pozicu a obrázek dole jen v 1., k ĉemu ty dvě pozice vpřed slouží a kterou bych měl správně používat na trati?

A čo je na tom zle? :) smer Páku máš predsa v inej polohe ako na druhej fotke. Dostal si sa na Hospodárny stupeň.

A Určite 32/5 neni plný výkon. Neurobil si prechod.
Jj plný to nebyl a té páky jsem si všim, viž dotaz výš. Učím se. :-)

Pozri v skratke.
Máš páku vpred v tej druhej polohe.
Keď dosiahneš stupeň 32/5 dáš smerpaku vzad skrokuje to dole a zas tukneš do kontroleru že pridaš stupeň. A urobí ti prechod. A ideš ďalej na 56/5 to len tak laicky napísané. Že to čo si postol určite nie je chyba.

Ahoj Iciku, dnes jsem si všiml zajímavé anomálie.
V aktivitě jedu s mašinkou hráče a po odstavení v depu přecházím do lok. ř. 151, která je ve hře jako traffic a pak s ní pokračuji do cílové stanice. Jenže v úsecích trati, kde je rychlost větší než 120 km/h se mi na traťovém monitoru zobrazuje plánovaná rychlost pouze do 120 km/h.
Většinu času jedu bez TM a řídím se rychlostníky v trati, ale některé hráče by to mohlo zmást. Mrknul by ses na to, prosím? :)

Ahoj.
To není žádná novinka, musíš v consist v texťáku ručně přepsat hodnotu v Max Velocity na větší rychlost.

A když už píšu, kluci existuje nějaká ŽSSK 750.7 pro ORCZ, nebo se kterou se dá v ORCZ jezdit? Opravil jsem jednu starší aktivitu a s hrůzou zjistil, že asi nemám vozidlo pro hráče.

Ahoj.
To není žádná novinka, musíš v consist v texťáku ručně přepsat hodnotu v Max Velocity na větší rychlost.

A když už píšu, kluci existuje nějaká ŽSSK 750.7 pro ORCZ, nebo se kterou se dá v ORCZ jezdit? Opravil jsem jednu starší aktivitu a s hrůzou zjistil, že asi nemám vozidlo pro hráče.
Ahoj,
podľa mňa máš na mysli hocijakú lokomotivu rady 750, ktorá približne donedávna jazdila. Myslím, že pre ORCZ nie sú upravené.

Posledná ktorá ešte pred pár mesiacmi jazdila bola 750-183 Dášenka. Ale ani tá už myslím, pravidelne nejazdí.

Řada 757 je od 750.7 na hony vzdálená. Z pohledu strojvedoucího je to hlavně řídící systém a ovládání, ale technicky je pohon řešen odlišně. Zatímco 750.7 má vyměněný pouze zdroj (za alternátor s usměrňovačem), 757 má navíc měničovou výzbroj (na zapojení se mě neptejte). Ale jestli někdo najde 750.7 v slovenských barvách, tak se tu veřejně omluvím.

Ahoj @Dodo
Prosím tě, když jsem v ŽSSK 162 a najedu na vozy, nejsem schopný udělat zkoušku brzdy. Výdy když přitáhnu a pustím, souprava automaticky povolí a nedrží tlak v potrubí. Dávám zde video, dokonce se mi povedlo švihnout tam i záchrannou brzdu. Ale situace po povolení záchranné, stále stejná.

Back
Nahoře