CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Informace samo sebou poskytnout mohu, Jen je potřeba mi sdělit co to všechno budeš potřebovat? Že jsi stačí reshade.log a případně Co dalšího ? V Poskytování informací o závadách či problémech nejsem zběhlý
Buď mi Tygy detailně popiš celou situaci - přesné místo, kde se to děje, vlakovou soupravu (počet vozů a typ) a čas. Ale nejjednodušší je poslat mi aktivitu a říci, kdy se to začne dít, abych tam mohl nějak přeskočit pomocí urychlení času.

Tak jak jsem psal testnem to. Ale i proto dotaz na ostatní hráče. Na kolej to vliv nemá. Tehdy se třeba ozval Nebulus, že měl při jiném bugování stajný problém. Tak uvidíme v tomto případě...
Vyskúšam a dám vedieť. Ale zo skúseností viem že takéto situácie sa často nedajú len tak replikovať. Musí byť vhodná konštelácia hviezd. :)

Tam to dělá furt stejně, bude se muset prověřit aktivita, nasimulování v konkrétní stanici tobnedělá.

Tak tě Dane nepotěším. Hned první projetí aktivity, žádné nahrání hry a vše naprosto v pořádku. :rolleyes:

1.jpg

Zdravím, měl bych dotaz. Dneska jsem stáhnul a instaloval nejnovější verzi OR+nechal hru před prvním spuštěním aktualizovat, nic neupravoval v nastavení a měl jsem neskutečně nízké FPS (Meziměstí 7-10, Borohrádek kolem 10 nebo Praha hl.n. taktéž kolem 10). Zkusil jsem snížit nastavení hry na co nejnižší možné hodnoty a FPS stouply na cca 30. Na starší sestavě s Win10 mi hra běžela na téměř plné detaily na 60. Zkoušel jsem totéž na svém notebooku s Win11 a tam mi hra v rámci možností a hw běží celkem slušně. Nevěděli byste někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Zkoušel jsem samozřejmě stáhnout stejnou verzi OR znovu a problém přetrvává.

U mě také ok, jen jsem musel vypnout generování cestujících, nechtěla se mě aktivovat stanice. Musel jsem popojet o 27m.

U mě také ok, jen jsem musel vypnout generování cestujících, nechtěla se mě aktivovat stanice. Musel jsem popojet o 27m.
Ano i u mne zalnutí autom. generování dělá brajgl i v rozmezích zastavení u perónu. Já to mám vždy v aktivitách vyplé a paxe navolené v aktivitě.

Jinak Icik udělal spousty oprav, právě u platformy nástupišť. Takže pro aktivity dopiručuji vypínat. Aspoň se člověk vyhne situaci, že někde v horních prdelkovicích bude nastupovat 150 paxů... a hlavně, mám strach, že když se do toho zavrtá, zase se něco rozsype a já už těch xxx aktivit znova nejedu. :-)

Zdravím, měl bych dotaz. Dneska jsem stáhnul a instaloval nejnovější verzi OR+nechal hru před prvním spuštěním aktualizovat, nic neupravoval v nastavení a měl jsem neskutečně nízké FPS (Meziměstí 7-10, Borohrádek kolem 10 nebo Praha hl.n. taktéž kolem 10). Zkusil jsem snížit nastavení hry na co nejnižší možné hodnoty a FPS stouply na cca 30. Na starší sestavě s Win10 mi hra běžela na téměř plné detaily na 60. Zkoušel jsem totéž na svém notebooku s Win11 a tam mi hra v rámci možností a hw běží celkem slušně. Nevěděli byste někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Zkoušel jsem samozřejmě stáhnout stejnou verzi OR znovu a problém přetrvává.
Já tuším, proč ta náročnost stupla. Ale pokud to dám zpět, začnou mizet objekty a Nebulus nebude mít radost. :)
Možná bych to mohl dát pod nastavení do options.

Ahoj @Icik
Tak fakt to blbne, stejné sitoace, nic nového v tvorbě a neco tam totálně je.e! Já odvěsim před vlečkou 11 posledních vozů, vjedu do areálu a AI loko má na ně najet a jet s němi do areálu a tam s němi zůstane stát, tak mi uvolní cetu a já jedu do Kravař. Body umístěny jako snad v 50 aktivitách, WP jsem musel posunout od reversu, jinak se vlak vůbec nepřipojil viz video v SZ a to taky fungovalo vždy, takže nevím, co se v AI dopravě upravovalo za poslední půlrok, ale neco se tam rozbilo. Tyhle situace jsou ve všech aktivitách s posuny. Fakt netuším co kde je. Dokonce jsem zažil teď nedávno, že AI přetáhl revers a vymrzl za ním, to bylo, když začínal před nástupem hráče, kdy je třeba spojit dva AI, aby se v přitomnoti hráče mohy dozdělit dva vlaku. Taky jsem musel hýbat s reversy a WP.

Tady zcela jednoduchá situace:
Souzprava hráče a vozy co zůstanou po odvěšení 11 vozů LC:
AE.jpg

Po najetí LDH se z celé soupravy stal Loose Consit:
AE2.jpg

@Icik A koukej, stejná situace a teď se připojí, ale všimnul jsem si jedné věci. On ten revers vidí í když je zhruba pod polovinou vozů, nemůže to být tím, že u té brány zastaví ještě než na vozy najede? Ale tam zastavit musí, skryté návěstidlo a musí se tam dát 60002.

Zkouším podobné situace, WP 3x hned těsně za reversem a normálně se napojí, čeká a odjede. Ještě mě napadá, jestli ta lokálka není ve spádu. Ale rychlost napojovaných vozů je 0, tak tam snad není problém.

Je a v kurev..m, na něm stojí asi polovina vozů (co 4. vůz ručka). Nevím co to může dělat. Hele, kdyžtak pošlu novou výseč. Ještě několikrát prijedu.

Ta cesta pro toho Faura není čitelná. Nevím, neptej se mě proč. Někdy si vypomáhám tak, že mu do cesty před napojovaný oddíl vložím ještě WP 60001, aby pochopil, že se má napojit. Nechápu, proč ti třeba na videu překračuje povolenou rychlost 40 km/h. Jakoby se myslel, že je cesta před ním volná.

@Icik k SZ, jinak opět proč fakt nelze vkládat obrázky do soukromých zpráv, tohle je fakt brzda.
Takhle to vypadá po přestupu do AI, fakt tam musí být něco podivného:
REVERSLC.jpg

Já ten revers pod žlutým LC vidím i v soupravě hráče, když posunuji, to tak asi bylo? Jinak celou dobu co tvořím aktivity mám zaškrtlo v ORCZ "Alternativní cesta pro AI při obsazené koleji", tohle když vypnu, tak mi kolabuje křižování. To jen pro jistotu. Ale vždy vše jelo.

Ahoj,

po poslední aktualizaci vyskakuje tato hláška (timetable):

Přílohy

• Snímek obrazovky (30).jpg
    Snímek obrazovky (30).jpg
    28.4 KB · Zobrazeno: 11
Back
Nahoře