Nově o trati 120

Mašán

Začátečník

Vzhledem k tomu že se s tratí 120 nehýbalo dovolil jsem si tuto trať dodělat a ukázat vám kousek tratě, tohle dodělání je vůbec moje první práce a proto bych byl rád abyste to brali na vědomí a byli trošku shovívavý, byl bych rád za nějaké rady, protože toho vím velmi málo a pohybuju se v tomhle teprve chvilku. Tuto trať hodlám vylepšovat a zdokonalovat. Omlouvám se za kvalitu. s OBS vůbec neumím proto ve videu je občas zásek a horší grafika. Trať bych byl schopný vydat se souhlasem autora. Zatím všem.

Teda, s těma tratěma se teď nějak trhá pytel. :cool: To už bude chtít fakticky ten funkční Katr 854 a k němu ABfbrdtn, který si na rychlíkách do Rakovníka údajně prosadil jeden vlivný drážní soudruh, co chtěl jezdit domů první třídou.:D

Na začátečníka to vypadá velmi slušně. Nicméně největší Achilovou patou tratě jsou stanice, které se musí přestavit. V době kdy jsem trať stavěl jsem neměl podklady co mám teď. Trať navíc potřebuje dobově sjednotit, protože obsahuje nedobové věci.

Vzhledem k tomu že se s tratí 120 nehýbalo dovolil jsem si tuto trať dodělat a ukázat vám kousek tratě, tohle dodělání je vůbec moje první práce a proto bych byl rád abyste to brali na vědomí a byli trošku shovívavý, byl bych rád za nějaké rady, protože toho vím velmi málo a pohybuju se v tomhle teprve chvilku. Tuto trať hodlám vylepšovat a zdokonalovat. Omlouvám se za kvalitu. s OBS vůbec neumím proto ve videu je občas zásek a horší grafika. Trať bych byl schopný vydat se souhlasem autora. Zatím všem.

Kde tuto trať nyní najdu ke stažení? Bylo by možná zajímavé ji spojit s mnou stavěnou tratí západního okolí Prahy (drobné trati např.Rudná-Beroun Závodí, Beroun Závodí Rakovní atd.).

Jinak tratě 173 a 174 jsem kolejově postavit, ale vzhledem k velkým nepřesnostem v pokládce okolních tratí byly nereálně propojeny, protože neseděly ani směrově, ani výškově.

Já bohužel vím uplné minimum a tyhle věci taky nevím, mam domluveno s Ricarem že mi vše ukaže, trati jsem se nadělal dost a dávám si od ní nějakou chvilku pokoj, až budu připraven na ní makat dám vědět.

Teda, s těma tratěma se teď nějak trhá pytel. :cool: To už bude chtít fakticky ten funkční Katr 854 a k němu ABfbrdtn, který si na rychlíkách do Rakovníka údajně prosadil jeden vlivný drážní soudruh, co chtěl jezdit domů první třídou.:D
To mi povídej! :D Zrovna včera jsem postřehl, že Tygy začal upravovat trať 090 (Praha - Děčín). Už vydal jeden update. Podívej se na jeho webovky.

Back
Nahoře