Problém s mapou Kladské pomezí chybějící objekty a krajina

ondra1209

Začátečník
Předmět: Problém s mapou Kladské pomezí – chybějící objekty a krajina

Dobrý den,

mám problém s instalací mapy Kladské pomezí pro Train Simulator. Postupoval jsem podle dostupných návodů a snažil se nainstalovat všechny objekty, které byly uvedeny jako potřebné pro správné fungování této mapy. Bohužel jsem narazil na několik potíží:

1. Chybějící odkazy nebo neexistující soubory: Některé objekty, které byly v seznamu, vůbec nevím, kde stáhnout. Odkazy jsou buď nefunkční, nebo dané soubory již zřejmě nejsou k dispozici.

2. Nejasný způsob instalace: U některých objektů není úplně jasné, jak je správně nainstalovat, případně je v návodu nedostatek informací.

Výsledkem je, že po načtení mapy v Train Simulatoru je prostředí téměř prázdné:

Chybí krajina, koleje, návěstidla, značky i další důležité prvky.

Zobrazují se jen některé náhodné objekty, ale celkově je mapa téměř nepoužitelná.

Snažil jsem se stáhnout a nainstalovat i další objekty z jiných zdrojů, ale problém přetrvává. Možná mi stále chybí něco důležitého, co nejsem schopen identifikovat.

Chtěl bych proto poprosit zdejší komunitu o pomoc:

Mohl by mi někdo poslat chybějící objekty, pokud je má k dispozici?

Nebo poskytnout aktuální odkazy na jejich stažení?

Případně poradit, co přesně mám udělat, aby mapa fungovala správně?

Velmi bych ocenil jakoukoliv radu nebo pomoc. Jsem ochotný se do toho pustit znovu podle vašich pokynů.

Předem moc děkuji za vaši ochotu a čas!

Problém RW, že si musíš postahovat i jiné věci, s tou tratí jako tady na MSTS to nedostaneš. Co k tomu potřebuješ je tam snad napsané.

Back
Nahoře