Klávesnice v MSTS nereaguje

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Jak hraju hru, tak vůvec nejde klávesnice, jen alt+F4. Nevíte co mám udělat aby mě šla?

Mě to dělá taky, ale já jsem to obelstil. stačí pomocí klávesy oken(vyvolá nabídku start) minimalizovat MSTS a potá !kliknutím! na okno na liště ho znovu maximalizovat a je to! :lol:

Jo to mi u přítelkyně na PC dělalo taky. Kámoš na to koukal a ještě ted se šťourá ve voknech. Jsem línej preskakovat z MSTS do oken a spět, dost dlouho mi to trvá. Ale zjistil jsem že pokud při nabíhání MSTS se vyskytne nějaká chybová hláška, tak to pak běhá korektně. Proto jsem si udělal Consist s neplatným směrováním na loko a ono mi to vždy vzhodí chybu, já jí odkliknu a už se může frčet. Zdá se mi to rychlejší. Při tom preskakování mi to obcas spadlo.

Tento problém sa tu už riešil a vzniká pri inštalácii MSTS na iný ako systémový disk. Zaujímavé že nie vždy. Tiež mi to robilo a po inštalácii jednej z verzii Binu to zrazu prestalo. No čo dodať, Microsoft.... :mad:

Naposled editoval moderátor:
Mě to dělalo až při některé verzi MSTS BIN. Jestli to bylo nainstalovaný někde jinde než na systémovém disku už nevím. Pamatuju si jenom, že po přeinstalování Windows už to je bez problému.

Back
Nahoře