Kabina pro 380

Matelok

Začátečník
Zdravím, nevíte jestli je někde ke stažení kabina pro řadu 380, všechny odkazy, které jsem našel vedly na již neexistující stránku. Díky

Zdravím našel by se někdo kdo poradí kde se dá splašit kabina CD 371 003-5 DB_HK ORCZ nebo celá funkční i s kabinou nějak jsem ji někdy pros....

380 a 371 jsou trošku jiné stroje, ale jak 371.003 tak kabinu seženeš na modely-msts.cz. Loko v sekci modelů, kabinu v sekci kabin. ;)

380 a 371 jsou trošku jiné stroje, ale jak 371.003 tak kabinu seženeš na modely-msts.cz. Loko v sekci modelů, kabinu v sekci kabin. ;)
Ahoj já nechtěl zakládat nové vlákno či co ale dík za info už jsem si poradil já ji mám ve svém trainsetu jenže se nemůžu dostat do kabiny té co tam má označení DB tak jsem ji nahradil obyč bez toho DB a šlapeto ještě jednou dík

Ahoj já nechtěl zakládat nové vlákno či co ale dík za info už jsem si poradil já ji mám ve svém trainsetu jenže se nemůžu dostat do kabiny té co tam má označení DB tak jsem ji nahradil obyč bez toho DB a šlapeto ještě jednou dík
Nechceš to raději namalovat? Takto to vypadá jako generátor náhodných slov.

Back
Nahoře