Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:...nehledě na stále stejnou intenzitu
Čouda napsal:Ahoj! Chtěl bych se zeptat, zda neexistuje do msts nějaká instalace lepších kouřů, protože ty co tam jsou od Mrkvosoftu nejsou příliš autentické, nehledě na stále stejnou intenzitu
Čouda napsal:pikku mohl byste mi sem prosím hodit linky? Koukal jsem na ty stránky a zaboha to nemůžu najít. děkuju
Jacek napsal:V té instalaci jsou jen 2 textury, které přijdou do složky Global/Textures. Zajímavé ale je, že stejné textury (velikost, datum) jsou v Globalu k trati BP![]()
Čouda napsal:Já si nemůžu pomoct, ale taková rubrika se tam nenachází. není to tím, že bych byl línej, ale prolezl jsem všechny odkazy na stránce a ani download sem nenašel. Myslím že ta stránka jakou ji znáš už neexistuje
To je možné,já jsem odtamtud stahoval někdy vloni v létě,jsou tam verze dieslů a páry,viz:Čouda napsal:Já si nemůžu pomoct, ale taková rubrika se tam nenachází. není to tím, že bych byl línej, ale prolezl jsem všechny odkazy na stránce a ani download sem nenašel. Myslím že ta stránka jakou ji znáš už neexistuje