Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nahrál jsem to znova, ale pořád píše, že přesouvá. Tak nevím.6 a 7 part na fastshare nejde stahnout
Úplně nerozumím dotazu. TSRE5 si načte všechny eng a wag soubory z trainsetu a dovolí ti je prohlížet.Icik díky, už se mi to podařilo stáhnout za kombinaci google drive a fastshare. Chtěl jsem se zeptat kdybych si chtěl prohlídnout tvoje typy vlaků co si na sbíral přes TSRE5, co je potřeba mít kořenovém adresáři Train Simulator stačí tam mít složku Trains a program mi to otevře ? díky
Já ano, a je to jak říkáš, stačí mít v nějaké složce složku TRAINS v ní dvě složky pojmenované TRAINSET a CONSISTS. Do složky TRAINSET dáš libovolný model a TSRE5 ti ho otevře a můžeš se na něj podívat.Icik díky, už se mi to podařilo stáhnout za kombinaci google drive a fastshare. Chtěl jsem se zeptat kdybych si chtěl prohlídnout tvoje typy vlaků co si na sbíral přes TSRE5, co je potřeba mít kořenovém adresáři Train Simulator stačí tam mít složku Trains a program mi to otevře ? díky
Našel jsem doma v počítači nevyužitý terový disk, tak jsem si stáhl. Trvalo to než jsem se stačil naobědvat, tedy i s přípravou a pak dopil kafe. Rozbalování archívů trvalo asi necelé dvě hodiny. Myslím si, že není špatné mít tohle někde u sebe v zálohách. A pak si jen vytáhnu jenom to co potřebuji.a jak dlouho vám to trvalo?
Našel jsem doma v počítači nevyužitý terový disk, tak jsem si stáhl. Trvalo to než jsem se stačil naobědvat, tedy i s přípravou a pak dopil kafe. Rozbalování archívů trvalo asi necelé dvě hodiny. Myslím si, že není špatné mít tohle někde u sebe v zálohách. A pak si jen vytáhnu jenom to co potřebuji.
Bohužel tam je mnoho duplicitních vozidel v různých složkách ta samá vozidla, či ve stejné složce s odlišným názvem. Týká se to převážně vozidel ČD ostatní jsem zatím příliš nezkoumal. Takže reálný počet vozidel bude krátně nižší.. Chtělo by to protřidit, pak by určitě i ta velikost byla mnohem menší.Ahoj, tak som si to konečne stiahol a rozbalil.
Len pre zaujímavosť našlo tam 65935 "vozidiel".
Zdravím, byl by někdo ochoten to znovu nahrán na nějaké úložiště? DíkyNahrál jsem to ještě na Fastshare, jelikož tam mám také účet. Snad pomůže.
![]()
Trainset_base_20072025.part11.rar online ke zhlédnutí a stažení| FastShare.cloud
Trainset_base_20072025.part11.rar online ke zhlédnutí a stažení| FastShare.cloud | Stahuj zdarma rychlostí 450 kB/s!fastshare.cloud![]()
Trainset_base_20072025.part01.rar online ke zhlédnutí a stažení| FastShare.cloud
Trainset_base_20072025.part01.rar online ke zhlédnutí a stažení| FastShare.cloud | Stahuj zdarma rychlostí 450 kB/s!fastshare.cloud