Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Opravdu ne. Každý model, který kdo kdy poslal, byl jsem za ně rád. I ty méně povedené. Vždy lepší než na místo cpát nějakou náhražku.je moje nekdejsi cinnost nicotna

Tak modeluj a nekecej. Ale ne co modeluji já. To bylo vždy od tebe kontraproduktivní. Ale jen tak mezi námi. Kdybych nemodeloval, tak jsi se neprobudil ze svého kryospánku a dodnes by nebyl žádný nový model pro tento projekt. Raději spi dál.Dobrá, ale chybí komíny a střechy jsou ploché
Jako by Ti chyběla v trati složka Textures.Netušíte prosím co mi zase kde chybí?
Trať z loňského USB + poslední aktualizace....
A aktualizace mezi verzí z USB a tou nejnovější máš stažené taky?Trať z loňského USB + poslední aktualizace....
Jen je udělej. Všichni budeme moc rádi. DXT1 až 3 i s Alfou to jistí.. Modlíme se za to!do těch čekárniček se mi vůbec nechtělo
Však jasně že jen ta skla. K tomu ta alfa slouží. Aby ta textura byla v tom místě (okně) částečně průhledná a my mohli vidět částečně i vnitřek budovy přes to sklo. To je účel alfy - průhlednost. Ale to je spíš pro grafiky a pro práci s texturami při vytváření textur modelů (položka Material editor např v 3DMAX nebo G-Maxu..) Ale jak Vás znám, stejně mi to smažete, jak ju to běžné... Hezký den!Maximálně jen ta skla
Když tomu všemu tak moc rozumíš, tak proč autorovi nepomůžeš? A nepiš ty svoje bláboly „proč bych to dělal“. Když tady vypisuješ, jak program funguje a co kde použít, tak se ukaž a udělej něco pro Zbyňka, a ne mu jen kafrat do práce!Však jasně že jen ta skla. K tomu ta alfa slouží. Aby ta textura byla v tom místě (okně) částečně průhledná a my mohli vidět částečně i vnitřek budovy přes to sklo. To je účel alfy - průhlednost. Ale to je spíš pro grafiky a pro práci s texturami při vytváření textur modelů (položka Material editor např v 3DMAX nebo G-Maxu..) Ale jak Vás znám, stejně mi to smažete, jak ju to běžné... Hezký den!