Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tyvole Zbyňo, vy dva s Deteriem jste fakt už jak nějací rozhádaní manželé tadyDeterio, raději už nereaguj, tím svým haha. Ty se mi nad každými novými modely jen směješ, ale přitom to od tebe k smíchu není, protože vymodelovat cokoli podobného je nad tvé schopnosti, respektive na to nemáš vytrvalost. Raději neděláš nic a s nohami na stole (nebo na sedačce naproti někde ve vlaku na relaxačních cestách) se jen směješ, jak se tady mnozí snažíme. Vlastně se směješ jenom mým pracím, protože ti asi mé modelování vadí. Nevím, nechápu. A abys trochu dokázal i naštvat, tak až mám model otexturovaný, tak až potom dodatečně pošleš fotky, které jsi měl celé roky někde v archivu. Sice i tak díky, chybí mi boční pohledy na ten baráček na 2. nástupišti a opravím i to skladiště. Ale byla to pro mě zbytečná ztráta času se slepováním nepovedených internetových fotek u toho skladiště. Ale když už to posíláš, tak tam nedávej ty tvé pokusy o srovnání fotek pro textury budov. I v Kuřimi. Protože jen ukazuješ, že ta svá rybí oka jsi nedokázal srovnat ani ty. A mě se tady budeš smát, když jsem z tvých fotek tohle dát do lajny dokázal. Není to od tebe vůbec fér. Sorry, ale musel jsem ti to tady už napsat.

Ty jsi vůbec nepochopil co je hádka a co jen přátelský šťuchanec, který jsem dal Deteriovi. Ale vzhledem ke skutečnosti, že ti vždy dává výrazné lajky, tak už je jasné, že jsi jeho kamarád a vlastně jeho tiskový mluvčí, protože Deterio na komunikace moc není. Jste dobrá dvojka.Tyvole Zbyňo, vy dva s Deteriem jste fakt už jak nějací rozhádaní manželé tady
Jen tak ze srandy. Dotaz na Nebuluse. Položil jemu také někdo za těch 20 let takovou otázku? Nebo Matesovi například v Kolíně? Mě by to nikdy nenapadlo, protože jsem byl vždy velmi šťastný za každý model i za ty stavebnice peronů. Však to mne také motivovalo stavět i tam, kde jsem to nikdy neplánoval.
Tehdy se ty převisy panelů dělaly už od původních stavebnic, jako perony od Starého nebo i ty spíš omalovánkové SVZ. Ale mě to vůbec nenapadlo, že u tebe to tam není. Ale to jsou opravdu jen takové hlouposti, kterých si běžný člověk nevšimne. Nemáš náhodou zdroják těch tvých peronů s trávou? Ta tráva nebyla mapováním srovnána a je to tam takové roztažené. Není čas dělat nový soustředný model. Já jsem se teď tak zamotal v kolejišti Kutná Hora, že nevím, jestli to tam dám dohromady. Jak jsem udělal perony, tak mne bil do očí ten poloměr 500. Tenkrát jsem neměl ještě takové podklady jako nyní a má tam u peronu být poloměr 1500. Tak to předělávám. Už to vidím i reálně. A peron bude jen jednou sklonově zalomený.Nikto nepožadoval ten previs a ani mne nechýbal