Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Tohle by šlo taky spáchat v rámci MSTS: http://ekonomika.idnes.cz/zluta-lokomotiva-oplatila-lonskou-pomoc-ceskym-draham-pga-/eko-doprava.aspx?c=A120615_175753_eko-doprava_fih ;)

K tomuto námětu doplním obrázek:

http://www.k-report.net/ukazobrazek.php?soubor=721893.jpg&httpref=28/233892

Dobry den vsem tvurcum aktivit.

Poprosil bych o aktivitu Osobniho vlaku (Prerov)-Olomouc-Cervenka-Zabreh n.M.-Bludov-(Sumperk) s nejakou zajimavou zapletkou. Za rok hrani sem nikde na aktivitu na tomhle useku ani nenarazil, jen na nejakou z roku 1985 kdy to bylo jeste se zelenym pantakem ktery tady uz davno nejezdi.

Tak kdyby se toho nekdo chopil hodte info do SZ diky ;)

1. ja a programovani nejde k sobe, byl jsem rad ze sem se probral instalaci trati a ze mi vsechny ctyri trati co mam funguje bez zadrhelu. 2. jeste furt kompletuju trainset a to mi zabira vsechen cas co muzu byt na PC :D 3. neni to o lenosti a miluju aktivity kde se neco deje a kde sem vzdycky prekvapenej co se na trati udeje coz by v pripade me aktivity nebylo. 4. neni tohle vlakno urcene k inspiraci pro tvoritele aktivit?

Jarousinek99 napsal:
1. ja a programovani nejde k sobe, byl jsem rad ze sem se probral instalaci trati a ze mi vsechny ctyri trati co mam funguje bez zadrhelu. 2. jeste furt kompletuju trainset a to mi zabira vsechen cas co muzu byt na PC :D 3. neni to o lenosti a miluju aktivity kde se neco deje a kde sem vzdycky prekvapenej co se na trati udeje coz by v pripade me aktivity nebylo. 4. neni tohle vlakno urcene k inspiraci pro tvoritele aktivit?

Nejde mi, abych se k odpovědi nevyjádřil.
1. Ani u mě programování a já nešlo k sobě a přesto jsem proniknul do tajů funkcí a možností AE. Jde to a dá se to.
2. Trainset je jedna z těch nejdůležitějších součástí MSTS. Úpravy a opravy trvaly bezmála 3 měsíce a dodnes se sem tam nějaká chybka vyskytne.
Ale mohu zodpovědně potvrdit, že vyladěný trainset a bez chyb je k nezaplacení. Kdyby mě před rokem Jarin nedokopal k úpravám, jezdím tak možná volné jízdy.
3. Akční aktivity? Někdy až noc,ale přesto se dá i z drobnosti udělat velké dílo, když se chce a je dostatek inspirace.
4. Zaujali mě podle názvu tyto spoje: Peklák, Karel Klostermann a ČD Yetti. Kdopak se toho ujme?

Midrafon napsal:
Zaujali mě podle názvu tyto spoje: Peklák, Karel Klostermann a ČD Yetti. Kdopak se toho ujme?

Co se týče Karla Klostermanna a ČD Yetti, tak zřejmě nikdo, protože v MSTS na to nemáme trať. Navíc, teď místo ČD Yetti jezdí od 29.8. do 2.9. ME RAFTING :P

Informace pro aktivitáře, Taurusy řada 1216 smí od půlky července být použita i na objízdnou trasu Kolín - Havl Brod - Brno.
Pro puntičkáře, přes stanici Kutná Hora nesmí vyvíjet tažnou sílu, od Čáslavi lze přímým směrem projet samospádem, z druhé strany buď z Kolína s přípřeží popřípadě vytlačení z Kutné Hory směr Čáslav.
Midrafona trochu zklamu, na trať Kolín - Chlumec - H Králové Taurusy přechodnost nemají oproti řadě 380.:)

Šnek napsal:
Informace pro aktivitáře, Taurusy řada 1216 smí od půlky července být použita i na objízdnou trasu Kolín - Havl Brod - Brno.
Pro puntičkáře, přes stanici Kutná Hora nesmí vyvíjet tažnou sílu, od Čáslavi lze přímým směrem projet samospádem, z druhé strany buď z Kolína s přípřeží popřípadě vytlačení z Kutné Hory směr Čáslav.
Midrafona trochu zklamu, na trať Kolín - Chlumec - H Králové Taurusy přechodnost nemají oproti řadě 380.:)

Ja myslim,ze to preziju.
Strilet se fakt kvuli tomu nepujdu.:D
Takze dekuji,aktivita je davno hotova a ja myslim,ze se najdou ti,kteri to stejne jako ja preziji.;)d
A kdyby ne,tak vymena adekvatniho vozidla nevylucuji. Ale pak nezarucuji bezproblemovy chod.
Ale dekuji za info,Sneku.:)

Midrafon napsal:
Šnek napsal:

Ja myslim,ze to preziju.
Strilet se fakt kvuli tomu nepujdu.:D
Takze dekuji,aktivita je davno hotova a ja myslim,ze se najdou ti,kteri to stejne jako ja preziji.;)d
A kdyby ne,tak vymena adekvatniho vozidla nevylucuji. Ale pak nezarucuji bezproblemovy chod.
Ale dekuji za info,Sneku.:)
Přesně tak jsem to myslel na pohodu, a spíš jen jako informaci pro šotouše.:):):)

Asi nejhorší případ je šotouš - notorický stěžovatel.
Jeden případ z praxe : Jedna osoba ( notorický stěžovatel ) si u nás v Plzni pořád stěžoval a stěžoval, že už KCOD nevědělo co s ním, tak ho pozvalo na exkurzi na KCOD a spojilo to i s návštěvou našeho pracoviště.
Překvapení : z notorického stěžovatele se stal student stavební průmyslovky, který dráhu viděl jen z rychlíku. :eek:
No nevím co bude následovat " když má celý život před sebou " :(:(:(

Naposled editoval moderátor:
Vsak se neboj,take jsem jednou zatopil pruvodcim. Tenkrat
zahajil projekt Opencard a jedna mila pruvodci me evidentne chtela
zlikvidovat.
Nakonec ona a jeji kolegove sli na skoleni a me cela trasa asi nemela
rada.
Kazdy hajil to sve. Pritom jsem uz nekolik desetileti veliky fanda drahy.
Ale tohle jinak neslo.
Takze kazdy to sotousstvi bereme jinak.
A uz dost povidani dneska :D

Vcera v Ceske Trebove chipla suda Hungarka vcele s 362004, vlak s +80 minutama pokracoval dal s priprezni 371002. http://archiv.chocen.tv/archiv.php?path=201208/chocen_20120809_162333M.jpg

lukas matura napsal:
Vcera v Ceske Trebove chipla suda Hungarka vcele s 362004, vlak s +80 minutama pokracoval dal s priprezni 371002. http://archiv.chocen.tv/archiv.php?path=201208/chocen_20120809_162333M.jpg

Však se můžeš směle pustit do práce, Lukáši.;);)

Mozna, jeste uvidim. Prvne ale musim opravit 14912. Pri jeho ukladani mi to hodi chybu "selho ulozeni servisu," nemate poneti co s tim?

Back
Nahoře