Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Mám nejaký námet ... ak nejaký aktivátor by vedel zrealizovať....
Ide tu o nehodový vlak, ktorý tvorí súprava 721 + žeriav EDK + pracovný+ubytovací + bai+ dielenský. Úlohou je odviesť tento vlak zo stanice kde je najbližšie depo po nejakú najbližšiu stanicu z dvomi a viacerými koľajami kde je v jedenej výhybke (najlepšie medzi nejakou nevýznamnou koľajou) vykoľajená lokomotíva. súprava vlaku sa musí vyposunovať k najbližšej remíze, kde sa odopne
721 z EDK, a žeriav sa musí pristaviť k vykoľajenej lokomotíve.

http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/4596-Vykolajenie-zehlicky-vo-Zvolene/

toto je zdroj námetu!

Ďakujem autorovi aktuality za foto: 536e6d2f1c3f4e076368a5a67f426ca1.jpg

5e83954bbe22eb797a714313e6b4eaad.jpg

Naposled editoval moderátor:
Taky bych měl jeden námět do 30. srpna jezdí EC 271 Avala ve směru na Brno odklonem přes Kutnou Horu a Havlíčkův Brod. Je to díky výlukové činnosti v okolí Brandýsa nad Orlicí.

Klokan 35 napsal:
Taky bych měl jeden námět do 30. srpna jezdí EC 271 Avala ve směru na Brno odklonem přes Kutnou Horu a Havlíčkův Brod. Je to díky výlukové činnosti v okolí Brandýsa nad Orlicí.
jenom kdyby nekoho zajimalo, pres HB jezdi pod cislem 35071

lukas matura napsal:
Klokan 35 napsal:
jenom kdyby nekoho zajimalo, pres HB jezdi pod cislem 35071

Jo máš Lukáši pravdu,to jsem nějak opoměl napsat.

Midrafon napsal:
Tak šup, máte náměty, můžete makat.:D

A když hezky poprosíme !!! Co kdyby jsi se toho po prázdninách ujal ty Míro??? Jak tě znán,určitě nějakou zápletku vymyslíš. Třeba neočakávaný odklon přes Nové Město na Moravě.

Klokan 35 napsal:
Midrafon napsal:

A když hezky poprosíme !!! Co kdyby jsi se toho po prázdninách ujal ty Míro??? Jak tě znán,určitě nějakou zápletku vymyslíš. Třeba neočakávaný odklon přes Nové Město na Moravě.

Myslím, že nápad nezní špatně, ale mám teď rozděláno na 4-dílném kousku a než se dostanu do cíle, bude to ještě trvat, vzhledem k tomu, že je nejen doba mé dovolené, ale i práce mimo je víc, než dost.
A mám tam námět od jednoho kamaráda odtud a silně zvažuji jeho realizaci, i když skýtá pro mě řadu "špeků".
Uvidím, jak se shodneme i s mým testerem a podle času a chuti se třeba toho ujmu, ale slibovat to nebudu, ať mě někdo nekamenuje.

lukas matura napsal:
Midrafon napsal:

Nametu by bylo.....prave premyslim nad dvouma.

Samozřejmě, že jich je dost, ale teď není opravdu nejvhodnější doba na práci a také ne každý má chuť dělat to, co je k dispozici. Takže přání jsou pěkná, ale realizace je věc druhá.
Taky bych měl přání dostatek, ale nikdo nic.

Námet na aktivitu, zdroj www.vlaky.net

"Vcera si 350 001 medzi Breclavou a Prahou uzila na EC174 so 14 vagonmi. Prve 4 boli zo slovenskej strely a boli prazdne."

h[video=youtube]ttp://www.youtube.com/watch?v=KXf7M9hq16w&feature=youtu.be[/video]

Namet - sobotni protokolarni vlak Praha-Brno na Den zeleznice a zpet.
-Pendolino, stavelo se v Pardubicich a C. Trebove
-cesta tam vcelku v klidu, chvili jizda po nespravne, asi kvuli vyluce

-zpatky jeste na Brnenskem zhlavi strzena zachranka, premostena strojvedoucim (to asi nenasimulujeme...)
-jizda na blok pred Chocni a pred Kolinem(?)

Treba to nekdo doplni. Ja jsem jel s detmi, takze jsem moc nesledoval cestu.
(Proto bych si to rad zajel jeste jednou :) )

Strženou záchranku nasimuluješ. Kdysi jsme to řešily s Poisonem. Do trasy dáš bez výstrahy max. rychlost třeba 10km/h. Jak na to najedeš tak ti to sepne záchranku a stojíš ;)

Ano řešily, ale nikdy nerealizovaly, tuším mělo jít o nějaký R Slovenka na 321, ke které nikdy nedošlo. Myslím, že to stejně nasimulovat nepůjde už jen proto, že hráče můžeš omezit na rychlosti v aktivitě, ale jako trest nejde použít překročení rychlosti jako je v trati.

Back
Nahoře