Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ondra135 napsal:Na tenhle gvd 444 by udělat šla v Popradu vypřahne 742 poslední vůz s autovozem.
Zajímavá aktivita by to sice byla, ale vůz nemá kabinu, takže bohužel. Já se kdysi o něco pokoušel, ale dopadlo to katastrofálně.martinh22 napsal:Navrhuji jestli by někdo nevytvořil aktivitu z Bratislavy - Praha ale s lokomotivou m290...
Dan J. napsal:Zajímavá aktivita by to sice byla, ale vůz nemá kabinu, takže bohužel. Já se kdysi o něco pokoušel, ale dopadlo to katastrofálně.martinh22 napsal:Navrhuji jestli by někdo nevytvořil aktivitu z Bratislavy - Praha ale s lokomotivou m290...
Jinak pánové, znalci poměrů provozu, měl bych velkou prosbu, chystám aktivitu:
Z depa v Olomouci přetah vyřazených vozů do Přerova, tam dobrat ještě další a s touto soupravou se jede na vlečku Metalšrotu Tlumačov. V nabídkových trasách jsem tuto trasu nějak nenašel, neboli, potřeboval bych poradit:
a) Přetah v aktivitě bude zajišťovat ČD s mašinou 731 a V=Max vlaku bude 50 km/h. kvůli šrotům v soupravě. Mohlo by tak být?
b) Jak by vypadal, nebo kde by ČD vzaly sjř. pro takovýto vlak? Pokud stačí napsat čislo vlaku a já si ho v pomůckách GVD najdu?
c(Vlak by měl jet v noci, aby zbytečně neblokoval dopravu.
Budu rád, za každou informaci.