Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Dobrý den mohl by mi prosím řict co to znamená v aktivitě EX 560 Šohaj na trati 321 Když jedu tak mi skáče zpráva Routes\Trat 321\Textures\Snow\ci\Highwaybridge.ace a Selhalo nahrávání s modelem.bridge 20W_2pole_support.s A ještě navíc v Editoru ukolu nemužu upravovat hlasí mi to ukončit program. Děkuji

pospa80 napsal:
Dobrý den mohl by mi prosím řict co to znamená v aktivitě EX 560 Šohaj na trati 321 Když jedu tak mi skáče zpráva Routes\Trat 321\Textures\Snow\ci\Highwaybridge.ace a Selhalo nahrávání s modelem.bridge 20W_2pole_support.s A ještě navíc v Editoru ukolu nemužu upravovat hlasí mi to ukončit program. Děkuji

Je tam určitě napsáno ...\CI\highwaybridge ?
Název by měl vypadat ...\CI_highwaybridge.
To totiž není jedno a totéž. Ve složce Snow se žádná podsložka CI nenachází. F.

Martens napsal:
Možná mne forum umlátí, možná ne, ale zkusím toto vlákno založit jako seznam námětů na aktivity. Pokud se některého námětu chopí aktivitář, rád bych o tom věděl a daný námět se pak vyškrtne. Opět bych poprosil, aby se toto vlákno oprostilo od komentářů a byly tu čistě jenom náměty od vás.

Pozn. moderátora:
Dal jsem to nahoru aby to nezapadlo, jako nápad to není špatný...

Děkuji za zastávku Nedakonice, třebaže se její budova nepodobá té reálně. O prázdninách v čekárně nedakonického nádraží pořádáme výstavu na téma Duckrabbita. Nechcete se virtualitou té hry přidat na tento mail: ludvik.toman@centrum.cz ???
Pokud jsem se tématem mého příspěvku namotal někam jinde, nežli kam patří -- prosím vás, překlikněte mě na lepší adresu. Dík.

NEDAKONICE VÝSTAVA

Děkuji za zastávku Nedakonice, třebaže se její budova nepodobá té reálně. O prázdninách v čekárně nedakonického nádraží pořádáme výstavu na téma Duckrabbita. Nechcete se virtualitou té hry přidat na tento mail: ludvik.toman@centrum.cz ???
Pokud jsem se tématem mého příspěvku namotal někam jinde, nežli kam patří -- prosím vás, překlikněte mě na lepší adresu. Dík.

Zdravím. Nevíte, jestli je v přípravě nějaká aktivita s rychlíkem Praha-St. Město (-Luhačovice) na trať 321? Poslední takovou byl R 706 Bouzov... Myslím si, že by tyto vlaky stály za zpracování. Já sám aktivity příliš tvořit neumím, a už vůbec ne takto dlouhé. Díky

Zdravím,
dočetl jsem se v podnikovém tisku a zde i zmínka v "tisku" webovém ... přeprava písku

V tištěné podobě článku byla ještě zmínka o tom, že se písek vozil i do Prahy a na Štvanici se sypal přímo z Negrelliho viaduktu. Zmínka i zde.
V MSTS by se písek mohl na Štvanici vozit i z Hané. Tak vhodný jako ten provodínský sice nebude, ale možné bude zrovna v "akci" - levnější. ;)

David

Jelikož na stránkách http://szatka.hupont.hu/29/railjet se objevil ČD Railjet, nebyl by někdo ochotný udělat nějakou aktivitu ? Sice kvalita není nějaká extra ale lepší než drátem do voka :)

Helec, to samé jako na fejsu, dokud nebude hotové Ostravsko od Martina nikdo ti to dělat nebude, navíc opravdu kvalita o ničem, přitom vzniká náš a daleko kvalitní, tedy bych počkal. Stejnak to jezdí na expresu zkušebně. Jinak pokud chceš si udělej.

Šak jo, řikám zatím se čeká i já čekám s opravama aktivit přes Ostravu, navíc lze použít orig. model a poté použít v naších barvách až bude. Jedna aktivita je s Railjetem již hotová, tak ať si změní consist a může si to zajet.

Zdravím, už delší dobu nevyšla žádná aktivita k trati 321. Mě by se osobně líbila nějaká aktivita na několik osobáků jezdící mezi Přerovem a Olomoucí i s přepřahem. :)

Lukyn-CZ napsal:
talik: Tak šup, otevři editor a můžeš tvořit... :-)
Jo kdyby to šlo, tak se o něco pokusím, ale vždycky mi tam vyskočí, že program přestal pracovat a pak se to vypne. Já v tvorbě aktivit nemám moc praxi, tak to radši přenechám zkušenějším osobám.

Back
Nahoře