Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to už nemohu couvnout. Ale pro klid duše cvičím a přetiskl jsem si upravené některé noty. Hlavně budu potřebovat kromě židle i malý stoleček na tablet. Normálně si jej vozím s sebou skládací, ale do Židenic musím vlakem. Tedy povezu jen nutné minimum.Já jsem pro hudební vložku
Sobota, odpo by špatná nebylaDepo schválené, Dneska mi to potvrdil vedoucí strojmistr. Bo to řešil s přednostou. Jen mě poprosil o štábní kulturu, nelézt tam kam se nemá (dílny, do kanálů) a všichni povinně vestu! a pod mým dozorem vás můžu provést. Takže otázka na vás kdy budete chtít zda v So nebo Ne.
Tak potom má smysl aby na slezinu přijel jenom ten, koho nezajímá Openrails, ale kdo chce se přijet podívat na mašinky do depa.Sobota, odpo by špatná nebyla

Jelikož mi nikdo neodpověděl jak s ubytováním....., prý každý sám za sebe. Původně jsem chtěl jen na sobotu. Asi pozdní rozhodnutí. Tak jsem si našel apartmán za 1089Kč kousek u nádraží za parkem. Nejlevnější nabídka. (Černigov za 1500) Měli poslední jeden pokoj. Mám zaplaceno. Tak snad se zadaří.
Jinak tu slezinovou aktualizaci trati asi udělám. Ať si můžete opravit aktivity přes Křižanov. ( mimo jsou jen tři stanice). A Dan určitě vymyslí vykládku nových tramvají pro Brno.Obrázek je pro Deteria, aby dal pryč ten terén z modelu nádraží. A když doplní třetí nástupiště, to by bylo vůbec nejlepší. Abych mohl smazat to mé provizorium, které přelepuje díru chybějících vlaštovek a podchodu..
Zobrazit přílohu 46797
Hele, 4m výška mostu nad silnicí a kolejemi je nízko?a ten most MÁŠ NÍZKO!!!!!

Tak to by byla lepší volba dát za pokoj i 1700 v Černigovu. Však jsem psal, že často špatně spávám, blbě usínám, proto se mi na dva dny nechtělo. Nyní když budu mít pokoj pro sebe, tak snad se vyspím. Jenom abych někde nezabloudil. Nebo v parku v noci nečíhali lupiči.A to měl původně Deterio spát s tebou Zbyňku
Tohle brát jako nadsázku. Sice to potěší, že se mé vrzání líbí všem zaměstnancům vedle, ale doma v pokojíčku (sám v prodejně) jsme každý virtuóz. A zahrát před publikem, to se mnohým i "roztřepou kolena". Býval jsem trémista, ale pak jsem si zvykl. A když se hraje každý týden nějaké vystoupení, tak to už je v pohodě. Ale nyní dlouho žádná hudební akce nebyla. I proto jsem nabídku vám zahrát neodmítl ať vím na čem jsem.Pan vedoucí ke mě přišel a velmi chválil, že konečně zase hraji
Ve finále to bylo úplně jedno. Zajezdili jsme si i tak. Primární byl pult, ne kudy se jede.Já měl scénáře nachystány na starou verzi tratě.
Taky by se mi hodilNemá někdo plánek školy kde to přesně bude a kde je vchod do budovy ?
![]()