Moje vláčky nové

ivořidič

Pokladník
Zdravím a jsem kotas a měl bych zase jeden dotaz.Mohly by mi prosím někdo srozumitelně poradit jak se dostat na "Moje vláčky".Je to tam ňáky divný i když dám správné uživatelské jméno a heslo dokonce tam mám dvě sice skoro stejné akorát jedno je z čárkou jednou bez tak mi to slušně píše ať si trhnu nohou že je to nesprávné anebo nějaký klíč a to jsem v pr.... protože si s tím nevím rady.Poradí mi někdo srozumitelně nebo jsem už vyřazen s okruhu těch co si tam rádi stahovali aktivity a případně novinky.

A co je Noje vláčky :) Jako no jo, no jé? :) Lidi, vždyť bude slezina, tam si to vyříkáte ústně a tady zbytečně zakládáte nespisovná vlákna.
Ale to jen tak, že ten překlep hodně bije do očí.

A co je Noje vláčky :) Jako no jo, no jé? :) Lidi, vždyť bude slezina, tam si to vyříkáte ústně a tady zbytečně zakládáte nespisovná vlákna.
Ale to jen tak, že ten překlep hodně bije do očí.
A hele že by nový korepetitor to snad ne????!!! není to schválně jen jsem to trochu zkur..... omlouvám se a polepším pane profesore

A hele že by nový korepetitor to snad ne????!!!
Víš, jen tak mezi námi. Já se nadělal tolik překlepů a svůj příspěvek někdy i třikrát edituji. Tak nepochopím, proč po sobě chyby neopravují druzí. Kdyby v textu, budiž. Jako Dan napsal své legendární pičasí, ale nadpis, to musí praštit do očí i slepého. To jako promiň. Musel jsem si rýpnout. :)

Víš, jen tak mezi námi. Já se nadělal tolik překlepů a svůj příspěvek někdy i třikrát edituji. Tak nepochopím, proč po sobě chyby neopravují druzí. Kdyby v textu, budiž. Jako Dan napsal své legendární pičasí, ale nadpis, to musí praštit do očí i slepého. To jako promiň. Musel jsem si rýpnout. :)
Nic ve zlým chápu to je fakt že ten nadpis je dost na pi...Dá se to nějak vymazat?

Jinak právě proto stojí vydání nových a opravených aktivit,
Pn 66041 1. - 3. díl, dva opravené a 3. nový.
Ex 544 Hutník a Ex 143, kompletě přeparcováno.
R 346 opravené a přepracováno z OR 1.5.1 pro ORCZ 1.9.X (to jsou vlastně všechny aktivity)
Os 3510 a 3511 taksamo oprava a přepracování.

Zdravím, neví někdo, kdy budou stránky opět funkční? Znovu jsem začal hrát openrails, a většina aktivit se nachází právě tam. Díky

Zdravím tě pane správče těch báječných stránek MV a opět všetečný dotaz.Už jsou plně funkční nebo je to stále jen reklamní vzorek?Pokouším se tam přihlásit pod starým heslem, dokonce tam mám i dvě ani nevím proč a pořád mi to píše ať si trhnu nohou.Zkusil jsem i "zapomenuté heslo" poslal mail a pořád nič.Pokud už jsou plně v provozu tak jaký dobrý skutek mám vykonat abych se tam dostal?Mám se přihlásit znova pod jiným pseudonymem?

Taky bych se chtěl zeptat co a kde je ta "plná registrace" jak je uvedeno v jednom dotazu v sekci "Aktivity Dan J." .Já už 4.2. poslal na uvedený učet v "moje vláčky" těch požadovaných 350 Kč a co jsou tam ty aktualizované soubory tak je taky nějak nemůžu stáhnout??

Back
Nahoře