Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaká zní poslední věta předchozího příspěvku?Zdravím. Budou modely někdy ke stažení? Moc díky![]()
Snad již brzy. Omluva. Zmátla mě ta uvedená cesta ve čtvrtek.Jaká zní poslední věta předchozího příspěvku?
Tohle je z RW. (TS20xx) Já to dostal od kluků co upravili moje veřejné klasiky zpřed deseti let (co jsme dělali s Romanem) a tak jsem to zase zpětně převedl do ORTS. Synergie mezi tvůrci a simulátory.Budeš ich dávať aj do RW ? Zišli by sa.
736.0 i 736.1 je už v dílně do ORTS a půjde pak do TS20xx taky, 757 po mě nikdo zatím nechtěl, 742.7 by neměl být problém (742.726 ale není můj model, je to Petrose z TRSka!) a MVTV samozřejmě. Ale jen pokud předám zdrojáky, já osobně se nehodlám do tohoto simu nijak angažovat. Čilý komunikační provoz mezi tvůrci intenzivně probíhá. Problémem budou asi kabiny. A můj návrat zatím není návrat, jen takové nesmělé nakukování do dveří. Jedná se stále jen a jen o úpravy kdysi vytvořeného.Smiem sa Honzo spýtať , už keď to RWčko sa tu spomenulo, či plánuješ alebo si uvažoval s kamarátmi do budúcna aj s prevodom ostatných modelov aspoň formou nejakého jednoduchšieho modelu pre AI prevádzku do RW ? Strelím len tak ako príklady : 736 , 757, 742.7, MVTV.
Otázku samozrejme nemyslím nijako zle a nechcem aby z nej tu vznikla nejaká zbytočná vojna. Len ma zaujíma tvoj a spol. názor či je tam tá možnosť do budúcna. Alebo už je TS20xx pre teba uzavretá kapitola s novými modelmi.
Máme všetci veľkú radosť z tvojho návratu, zo spolupráce tvorcov a prajeme tebe a kamarátom nech vás chuť neopúšťa čo najdlhšie. Nech sa darí.
Ospravedlňujem sa za off topic

Ale verejné nie sú. Tak sa pýtam či to nejak nedáš do verejnej sféry.Tohle je z RW. (TS20xx) Já to dostal od kluků co upravili moje veřejné klasiky zpřed deseti let (co jsme dělali s Romanem) a tak jsem to zase zpětně převedl do ORTS. Synergie mezi tvůrci a simulátory.![]()