Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bylo normálka. I po takových kolejích se jezdilo 120. Pamatuji si, jak jsme vjeli do takové kaluže a jak pražce dosedly v bahně, cáklo to až na okno. Ale to byl problém hlavně tratí v Čechách. Morava a Slovensko na tom byla mnohem lépe. Pamatuji si, když jsem jezdil domů z praáce, tak z Prahy až do Třebové nebo někam po Kutnou Horu to bylo samá třicítka nebo padesátka. Nejhorší byla uhelná vlečka Kolín - Lysá. Ale když se jelo z Havlbrodu do Brna, vlak nasadil 100 a tak jel až do Brna. Z Třebové do Brna to samé (tedy plná traťová), jen kolem tunelů u Adamova byly trvalé pomalé. V Čechách jsme jako neudržovanější trať vyhodnotili Týniště - Choceň. Tam byl traťák, který se o koleje staral.Pawlik napsal:Teda stav těch kolejí, to je síla!
Tommy66 napsal:...
Vycházel jsem ze scény ze začátku filmu kde mi to nástupiště a schody víc připomínalo Vítkovice.
...
A v pokladu Inků, jede na skalách autobus. Je to výborný kontrast k tančícím indiánům.Zbyněk Šemora napsal:Však v jednom dílu Vinetua na pozadí také projede auto.![]()
Fabio napsal:V seriálu poslední sezóna hrála 150 nebo 151, číslo si už nepamatuji. Seriál se (pokud vím) odehrával v Liberci, tak nevím jak se tam dostala elektrická lokomotiva. Zdá se mi že tam byla i 742
Dan J. napsal:A v pokladu Inků, jede na skalách autobus. Je to výborný kontrast k tančícím indiánům.Zbyněk Šemora napsal:Však v jednom dílu Vinetua na pozadí také projede auto.![]()
![]()