9. zraz historických železničných vozidiel - Rendez 2007

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Prídete ?

• Ano

Hlasů: 0 0.0%
  • Nie

• Ešte neviem

• Hlasovalo členů
    0
Niečo pridám aj ja a samozrejme z bufetu......
ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/Rendez_01.jpg
zľava Tax, A-jeto ( prievidzský fíra ) a Milík, hlava vľavo dole patrí Dráčikovi

ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/Rendez_02.jpg
zľava Dráčik, Nebulus, Jene s polovičkou, časti hláv vpravo patria Milíkovi a Taxovi

Jene napsal:
Niečo pridám aj ja a samozrejme z bufetu......
Čéče, ten mobil teda fakt pekne fotí ... čo si nedošiel ešte večer? Rozchádzali sme sa okolo 01:30

Náá,šak sem ti hovoril že to celkom dobre fotí.....pôvodne som aj mal v úmysle ešte prísť,ale dosť pozde sme sa vrátili z mesta a k tomu uchodený jak pejo a dať si ešte nejaké to pivko...no neviem ako by to bolo dopadlo a ráno bolo treba vstávať....však nebola posledná akcia ešte vynahradíme aj keď bolo fajn.

No, tak ja si teda sypem popol na hlavu...Vážne sa nedalo, mám 2 týždne medzi školou, v robote dovolenky, takže ťahám obdeň, čo už, ale však sa stretneme ešte xkrát,dosť ma mrzí že som mohol zobrať statív od Joža a nafotiť cab na Pištu /možno/, ako som videl počasie na textúry určite nie.Někdy příšte.
p.s.:Ten Jiří je ale originál dement s platnými papiermi, podľa toho čo som tu ráno videl napísané...

Duuso: Počasie na textúry bolo, ale vždy iba ráno, nedeľu dokonca aj trochu popŕchalo. Stanovište na Pílštiku ale zrejme ešte neprešlo opravou, pripomínalo to skôr ten cab, čo si fotil na šrotovisku :D .

Tak potom dobre,myslel som že aj stanovište prešlo renováciou,ale keď nie tak potom nič.

Back
Nahoře