Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Igor Hnízdo (zde je však bohužel neaktivní). Zda bude mít čas a ochotu na konzultaci nemohu zaručit, ale je to jediný OR CZ/SK ladič (a zároveň aktivní člen vývojového týmu), o kterém vím.S kým z týmu ORCZ bych mohl konzultovat ladění pro řadu 751?
Na úpravách 3D kabin se pracuje, takže u nové kabiny pro šestikoláka nebo pilštyka mi opakovač funguje. Fungují i další přidané věci, ale je to funkční jen v OR 1.6, v ORCZ mi to nefunguje (rychloměr, otevírací okna například).Jenže nemají např. volitelné jednotlivé pozičky, funkční opakovač...Jen bych prostě ocenil, kdyby se někdo na ty dva engy mrknul a posoudil, zda je všechno správně pro verzi s tlumičem a bez.
![]()

Tygy, tam se vůbec nic nezbortilo. Pořád je to už hodně dlouho stejné. Ta chyba pramení někde z tvé pozice ve tvé trati. Jinak by to ostatní (hlavně Dan) ihned hlásili.@ To Icik: Prosím tě podívej se ještě na nastavení Track monitoru ve hře, protože opět neukazuje po přejetí na točnu a zpět k kilometrické hodnoty, ani návěsti a ani rychlosti, už jsme to tady jednou měli. Tak jestli se tam někde zase něco nezbortilo
Není. Vysílačka se vypíná jen při odstavování loko a jen u některých výrobců, třeba takový RADOM se nevypíná vůbec, respektive jen jističem.Kluci, je správně, že když u 163 nevypnu vysílačku, tak ji na 2. st. nezapnu?
Co konktrétně jsi tam měnil? Zkoušel jsem vypnout limity fps a zvýšení je velmi malé nebo žádné oproti starším verzím. Ale přestaly mi fungovat animace výhybek a zmizely transfers textury v trati.V aktuálním update se mi podařilo razantně navýšit fps. Dejte mi prosím vědět, jestli a jak se to promítlo u vás na PC.![]()
Tak oba zapnout jde, vloudil se tam nějaký šotek. Fakt mi nechtěl zaktivivat vysílačku po přecodu na 2. St.Kluci, je správně, že když u 163 nevypnu vysílačku, tak ji na 2. st. nezapnu?