CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
.... @Icik po aktualizaci OR přestaly loko houkat na přejezdech, kde k tomu je pokyn, stejně tak platí, že vyčkávací bod pro zahoukání loko nezahouká.
Neobjeví se ani hláška pro hráče, že nezahoukal na přejezdu daném.
Ty si se v tom zase vrtal, co? :) Prubnul jsem přejezdy a normálně si hlídají zahoukání. A lokomotivy AI houkají na patřičných WP.

Já už pak na to večer neměl tak moc času, byla žízeň. Pak jsem se vrátil a zkusil test. Jeden WP bod jsem neměl čas zjistit, ale pak už to zase houkalo, ale mezitím se zase udělala aktualizace OR. a při testu v aktivitě to už zase psalo hlášky, žes nehoukal a traffic už houkal normálně. Ale ty houkací WP body jsem ještě do pathů nevrátil. To zkusím teď, ale potřebuju kafe. Koukám jak čerstvě vyoraná myš.

Já už pak na to večer neměl tak moc času, byla žízeň. Pak jsem se vrátil a zkusil test. Jeden WP bod jsem neměl čas zjistit, ale pak už to zase houkalo, ale mezitím se zase udělala aktualizace OR. a při testu v aktivitě to už zase psalo hlášky, žes nehoukal a traffic už houkal normálně. Ale ty houkací WP body jsem ještě do pathů nevrátil. To zkusím teď, ale potřebuju kafe. Koukám jak čerstvě vyoraná myš.
Tygy bacha, v některých situacích po tahu není dobré otvírat editory. (vlastní zkušenost)
:-) :-) :-)

Pro @Icik - Tak znovu test s WP jako houkačka a výsledek je ten, že pokud je WP bod houkání umístěný v pathu hráče a použiješ autopilota k provedení akce, zastaví se celá jízda na těchto bodech a nepostaví to dál ani vlakovou cestu. Musím přepnout na ruční řízení i loko a i tratě, abych zasáhl. Nepomůže ani dispčerské okno s nastavením vexlí, v případě, že dám poruchu návěsti, vlak se pohne.

Pro @Icik - Tak znovu test s WP jako houkačka a výsledek je ten, že pokud je WP bod houkání umístěný v pathu hráče a použiješ autopilota k provedení akce, zastaví se celá jízda na těchto bodech a nepostaví to dál ani vlakovou cestu. Musím přepnout na ruční řízení i loko a i tratě, abych zasáhl. Nepomůže ani dispčerské okno s nastavením vexlí, v případě, že dám poruchu návěsti, vlak se pohne.
Hm, to je zase kombinace jezdit na autopilota. :rolleyes:

Není čas ztrácet čas. Ale mé zjištění, že jsem objevil "Ameriku", tedy že v trase hráče nesmí být houkací body, je pro mě plusem. Už to vím a dám si na to majzla. Jinak mě autopilot fachčí na 100%, zrovna zde jsem potřeboval vědět, jak se chovají vlaky Traffic jen s náhledem bez zásahu. Taky aspoň za mě ten pilot houkal na přejezdech. Takže je to bez kolize. Kocour přijel na vlečku, zapřáhl si vozy a pryč. A to neměl příkaz spojit a vzal si je. To je dobrá vychytávka. Více z akce v Galerii obr. a vid.

Jsi skvělý, nemohu šetřit chválu. Až bude příležitost, hned to zkusím, nevýhoda editoru tsre5 pro Aktivity a jednu nevýhodu proti editoru MSS. Nepřehraje ti postavenou aktivitu na mini monitoru, takže nemáš tu správnou kontrolu před premiérou.

@Icik - Tak se to dost asi nepovedlo. Log soubory máš v SZ, jakmile dám zkusit projet trať v Activity modu a přepnu loko na Autopilota, žuchne to.
Jestli z toho něco vyzkoumáš bude jen dobře.

Jen podotýkám, že v posledním souboru log tedy s loko 703.045 je to trasa bez WP bodů pro hokačku, jen je veškerý test dělaný v úseku s přejezdy vyžadující houkání. Ještě zkusím komplet aktivitu.

V aktivitě to chodí dobře i na autopilota, mašinky střídají houkání a pískání, Takže v aktivitě pohoda, ale makalo to i před aktualizací. Teď to tedy nejde při prohlížení v activity modu, jak jsem psal.

V aktivitě to chodí dobře i na autopilota, mašinky střídají houkání a pískání, Takže v aktivitě pohoda, ale makalo to i před aktualizací. Teď to tedy nejde při prohlížení v activity modu, jak jsem psal.
Autopilot v aktivitě nikdy před tím nehoukal a ani na přejezdech a ani na houkacích WP v módu aktivity ve volné jízdě. Teď jo, odzkoušeno. A nic nežuchne. Tvoje logy jsou na pády čisté. Není tam nic o pádu. Jako s tou UHD 620 to myslíš vážně? o_O Tak to ty stíny nezapínej raději ani na static obrázek. :eek:

Jediné, v čem jsem to omezil pro autopilota, je čas pro písknutí a pro zahoukání na 1 vteřinu. Jinak to šlape jak víno. :cool:

Autopilot v aktivitě nikdy před tím nehoukal a ani na přejezdech a ani na houkacích WP v módu aktivity ve volné jízdě. Teď jo, odzkoušeno. A nic nežuchne. Tvoje logy jsou na pády čisté. Není tam nic o pádu. Jako s tou UHD 620 to myslíš vážně? o_O Tak to ty stíny nezapínej raději ani na static obrázek. :eek:

Jediné, v čem jsem to omezil pro autopilota, je čas pro písknutí a pro zahoukání na 1 vteřinu. Jinak to šlape jak víno. :cool:
Dobře, zkusím to, a s tou Grafikou jsem ti to psal že to nezapínám protože bych to odkouřil. Tak je mi divný, je to tak zaskočilo.

Back
Nahoře